x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi In Capitala, Immofinanz are noua chiriasi noi

In Capitala, Immofinanz are noua chiriasi noi

18 Iul 2018   •   09:28
In Capitala, Immofinanz are noua chiriasi noi

Immofinanz, unul dintre cei mai mari proprietari de clădiri de birouri din Bucureşti, a dat spre închiriere peste 15.000 de metri pătraţi în prima jumătate a acestui an, respectiv 8% din totalul spaţiilor de birouri disponibile pentru închiriere la acest moment, informează compania. 

 

De asemenea, a atras noi chiriaşi pentru 8.300 de metri pătraţi şi a extins contractele pentru încă 7.500 de metri pătraţi în şase dintre proprietăţile sale de birouri. 

"Observăm o creştere a cererii chiriaşilor pentru brandul de birouri myhive, precum şi pentru clădirile Bucharest Corporate Center şi Iride Business Park. În total, nouă chiriaşi noi au ales Immofinanz ca proprietar", a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations Romania, Immofinanz. 

S&T România este unul dintre cei mai mari chiriaşi noi ai Immofinanz. Compania IT ocupă aproximativ 1.700 de metri pătraţi de birouri în Bucharest Corporate Center, în timp ce compania IREM ocupă un spaţiu adiţional de 1.200 de metri pătraţi în aceeaşi clădire centrală. 

Iride Business Park continuă să fie o destinaţie de top în nordul Bucureştiului, primind un nou chirias, Ezugi România, care ocupă 1.500 de metri pătraţi. Alţi noi chiriaşi vor ocupa un total de aproximativ 3.900 metri pătraţi de spaţii de birouri în cadrul Iride Business Park, myhive Metroffice, myhive Iride Tower, myhive S-Park şi Bucharest Airport Tower. 

Trei dintre partenerii noştri şi-au prelungit şi extins contractele de închiriere cu Immofinanz, contracte însumând 7.500 metri pătraţi, incluzând aici JT International Manufacturing, care va continua să folosească 7.100 de metri pătraţi din clădirea Iride Business Park. Spaţiul suplimentar a fost închiriat în myhive S-Park şi Iride Business Park. 

Immofinanz este un grup imobiliar comercial care îşi concentrează activitatea pe segmentele de retail şi birouri în şapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România şi Polonia. AGERPRES

×