x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Propunere imobiliară: vacanță permanentă, la Snagov

Propunere imobiliară: vacanță permanentă, la Snagov

de Diana Scarlat    |    23 Iun 2019   •   20:55
Propunere imobiliară: vacanță permanentă, la Snagov

Alin Burcea, cunoscut pentru activitatea din turism, ca patron al agenției Paralela 45, a lansat un nou concept care îmbină vacanța cu spațiul de locuit. Sau afacerea din turism cu cea din imobiliare, la Club Lac Snagov, cel mai nou ansamblu rezidențial dat în folosință chiar pe malul lacului, avându-i vecini pe Adriean Videanu și Mugur Isătescu.

 

Cu alte cuvinte, oricine se poate muta acum pe malul lacului Snagov, într-un apartament de lux, cu piscină la parter, iar costurile pornesc de la 45.000 de euro. Conceptul e unic prin faptul că în același complex rezidențial se face și turism. Din cele 80 de apartamente gata de a fi ocupate, 20 sunt deja vândute, iar celelalte sunt de închiriat, fie pentru locuit, fie în regim hotelier. 

 

Un chiriaș ar plăti 750 de euro pe lună pentru un apartament de 110 mp, cu 3 camere, cu vedere la lac și acces la piscină, iar pentru cei care vor să închirieze pe un an s-au făcut discounturi, prețul ajungând la 8.000 de euro în total. Prețul unei camere în regim hotelier este de circa 70 de euro pe noapte, mai mic decât la un hotel de trei stele din București.

×
Subiecte în articol: Alin Burcea Club Lac Snagov