x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Festivalul de Artă și Patrimoniul invizibil la Point Hub

Festivalul de Artă și Patrimoniul invizibil la Point Hub

de Magdalena Popa Buluc    |    19 Iun 2019   •   13:47
Festivalul de Artă și Patrimoniul invizibil la Point Hub

Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, prin Unitatea de Management a Proiectului, organizează un eveniment cultural cu participare internațională, în cadrul proiectului CultPlatform_21 – Creative Spaces of the 21st Century, dedicat patrimoniului invizibil.


Evenimentul va avea loc în perioada 18-20 iunie, la Centrul Cultural POINT (Strada General Eremia Grigorescu 10) din București.


Festivalul de Artă are ca tematică Patrimoniul invizibil (scufundat/distrus/pierdut în uitare), recuperarea și reinterpretarea acestuia cu ajutorul expresiilor artistice contemporane și a noilor tehnologii.


Evenimentul reunește specialiști din domenii diverse precum artă, urbanism, patrimoniu cultural și turistic, scenografie, animație sau realitate virtuală.
Festivalul de Artă va include o serie variată de activități: prezentări multimedia, discuții pe tematica festivalului, vizite ghidate la Podul Anghel Saligny și Cetatea Carsium din Hârșova, o expoziție de fotografie, ateliere creative, proiecţii de filme și altele.

×