x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Ce spune Doinița Oancea despre colegul ei din “Fructul oprit”, Liviu Vârciu

Ce spune Doinița Oancea despre colegul ei din “Fructul oprit”, Liviu Vârciu

16 Apr 2018   •   15:08
Ce spune Doinița Oancea despre colegul ei din “Fructul oprit”, Liviu Vârciu

Au colaborat împreună și în alte proiecte, însă aceasta este prima dată când Liviu Vârciu și Doinița Oancea formează un cuplu pe platourile de filmare. În “Fructul oprit”, serialul care se difuzează miercurea de la ora 20.00 la Antena 1, personajele lor – Costică și Tanța au avut prima întâlnire.

Eu am mai lucrat cu Vârciu și pot să spun că îmi place foarte tare de el ca om, ca actor. Mi se pare că este talentat și profesionist. Îmi plac oamenii care știu să-și facă treaba, știu să fie punctuali.”, spune Doinița Oancea, despre colegul ei de la filmări.

Liviu Vârciu s-a alăturat distribuției serialului “Fructul oprit”, revenind astfel la pasiunea lui cea mare, actoria. El joacă rolul lui Costică, un personaj care se va dovedi extrem de important în povestea producției de la Antena 1. Costică  și Tanța formează cel mai nou cuplu din “Fructul oprit”, serialul care poate fi urmărit de telespectatori, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Din punctul meu de vedere, un actor nou și talentat care se alătură poveștii este ca o gură de aer proaspăt. Pentru Tanța este și mai bine, pentru că o pot colora și altfel. Practic, oamenii se comportă diferit atunci când se af într-o relație, ne arătam altă față și, altfel, îi pot da și Tanței o altă față, atunci când joacă alături de Costică.”, adaugă Doinița.  

×
Subiecte în articol: doinita oancea