x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Filmările pentru franciza „Avatar" vor fi reluate săptămâna viitoare.

Filmările pentru franciza „Avatar" vor fi reluate săptămâna viitoare.

23 Mai 2020   •   22:10
Filmările pentru franciza „Avatar" vor fi reluate săptămâna viitoare.

Producătorul Jon Landau a anunţat că filmările pentru lungmetrajele „Avatar", suspendate din cauza pandemiei, vor fi reluate săptămâna viitoare, în Noua Zeelandă, unde a fost turnată şi prima parte.

Producătorul Jon Landau a dezvăluit pe Instagram o imagine spectaculoasă de pe platouri, cu Matador şi Picador, două vehicule acvatice ce vor fi folosite în „Avatar 2".

Regizorul canadian James Cameron a anunţat că a dezvoltat patru continuări ale superproducţiei lansate în 2009, iar „Avatar 2" este programat pentru decembrie 2021.

Cameron a declarat la începutul acestui an că au fost finalizate scenariile pentru toate cele patru noi filme, s-a decis distribuţia şi s-a finalizat partea de live action.

„Avatar 2" îi va reuni pe mulţi actori din distribuţia originală, printre care Sam Worthington, Zoe Saldana şi Sigourney Weaver, cărora li se adaugă Kate Winslet, Oona Chaplin şi Vin Diesel.

Filmul „Avatar" a fost nominalizat la nouă premii Oscar şi a câştigat trei.

De la lansare, „Avatar" a ocupat poziţia de lider al box office-ului mondial, ajungând la încasări de 2,789 miliarde de dolari, până anul trecut, când a fost detronat de pelicula „Răzbunătorii: Sfârşitul jocului", de Anthony şi Joe Russo.

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: filmari avatar