x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Bogdan Zloteanu este câștigătorul celei de-a opta ediții ”iUmor”

Bogdan Zloteanu este câștigătorul celei de-a opta ediții ”iUmor”

16 Apr 2018   •   18:28
Bogdan Zloteanu este câștigătorul celei de-a opta ediții ”iUmor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Bogdan Zloteanu a câștigat cea de-a opta ediție iUmor” și va ajunge astfel pentru a doua oară în finala emisiunii, alături de Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mihaela Buhuș, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu

După momentul plin de umor al lui Sorin Pârcălab, invitatul special al serii, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut parte de momente memorabile în cea de-a opta ediție ”iUmor” din acest sezon.

Bogdan Zloteanu a ajuns în sezonul 3 până în finală, așa că a prins destul curaj cât să mai încerce și în acest sezon. ”Eu sunt dovada că în viață sunt și șuișuri și coborâșuri”, a spus Bogdan, încercând să explice de ce numărul său nu a funcționat foarte bine în finală. ”M-am îndrăgostit, am avut o dezamăgire...”, a mărturisit acesta. Bogdan a făcut apoi o scurtă trecere în revistă a vieții sale amoroase, care l-a făcut pe Cheloo să exclame: ”Este lipsit de orice complex, e cel mai bun concurent din această seară! Am râs de m-am prăpădit”.

Mihai Bendeac i-a reproșat însă lui Bogdan că nici după atâtea apariții, nu își ia rolul în serios și nu își pregătește aparițiile. ”E a treia oară când vii și nu știai cât o să dureze numărul tău, nu aveai pregătit ceva să mergi la sigur”. Cu toate acestea, Bogdan a primit trei voturi din partea juraților, dar și cele mai multe din partea telespectatorilor, astfel că are din nou ocazia de a fi prezent în finală.

Alexia Doll, din Spania, a fost o prezență de senzație, atât fizic, cât și prin numărul său. Alexia, care are mai multe pierce-uri, tatuaje, dar și o operație prin care și-a tăiat limba pentru a o face să semene cu una de șarpe, i-a stimulat și pe cei jurați să își testeze limitele. După ce ea însăși și-a bătut cuie în nas, a ”strecurat” pe nări  două șurubelnițe și o foarfecă și a făcut exerciții pe un ”pat” din lame de săbii, Delia a fost și ea curioasă să facă proba lamelor, în ciuda protestelor lui Cheloo. ”Având în vedere munca ta, te-a făcut vreodată un bărbat să plângi?”, a spus amuzat juratul, iar calitățile neobișnuite ale Alexiei i-au adus trei voturi și multe aplauze.

Andrei Duduc s-a mai întâlnit cu jurații în al doilea sezon al emisiunii ”iUmor”, când s-a jucat cu mințile acestora. ”Eu am un stil mai neortodox, am făcut școala spaniolă de magie”, recunoaște Andrei. Ca urmare, încă de când Andrei a pășit pe scenă, Mihai Bendeac a început să fie circumspect. Ajutat de Șerban și Vlad, Andrei a reușit să facă primele trucuri cu cărți de joc care i-au lăsat fără cuvinte pe toți cei prezenți.

”Dacă omul și-a asumat să îl cheme pe Grigorescu lângă el, în timp ce făcea treaba aia, înseamnă că poate să își asume orice! Eu aș vrea să vină Grigorescu în locul meu, ești de profesie, e vorba de magie, ai fi putut să fii în locul meu jurat”, i-a spus Mihai Bendeac lui Vlad, care s-a simțit copleșit și a avut emoții în calitate de jurat. ”Nu știu cum a funcționat pentru Șerban sau pentru jurați, dar numărul este unul aparte. Pot să apreciez ce a ales să facă, e extraordinar de greu și are mult tupeu să vină să facă asta aici, cei mai mulți vin cu trucuri ușoare, funcționale. Nu e ușor ce a făcut el și nu a îndrăznit nimeni până acum pentru că e riscant”, a admis și Vlad, care a primit apoi ”binecuvântarea” lui Mihai Bendeac de a vota LIKE în locul lui. Astfel, cu trei voturi primite, Andrei a intrat la votul telespectatorilor.

Ion Paliu și micuța Inna au fost o nouă revenire din sezonul 2, în încercarea de a face un număr care nu a fost tocmai perfect atunci. ”Acum știe mult mai multe Inna”, a declarat convins stăpânul cățelușei care poate ”număra” prin lătrat. ”Un om care imploră o cățelușă să latre haotic, asta am văzut și data trecută!”, a concluzionat însă Cheloo. ”Inna lătra de câte ori i se întindea microfonul, dar era simpatică”, a fost de acord și Delia, care la final a profitat de ocazie pentru a se juca alături de cățelușă. Astfel, atât Delia cât și Mihai Bendeac s-au întins pe scenă și au încercat să o prindă pe Inna și să o mângăie. ”Am vrut să arăt că animalul vine la oamenii buni, așa că a fugit de mine”, a râs Mihai, care a recunoscut că adevărata dezamăgire a sa ar fi dacă numărul celor doi ar ieși cu adevărat perfect. Ion Paliu și Inna au primit totuși două voturi pozitive pentru râsetele stârnite, chiar dacă numărătoarea nu le-a ieșit deloc. 

Cu rimele sale, Căzănoi Veaceslav a reușit să facă liniște în sală, însă nu pentru că cei prezenți ar fi rămas fără cuvinte, ci mai degrabă de plictiseală. Ca urmare Mihai Bendeac a luat o pauză și a ieșit afară. ”Să spun că n-am mai putut eu să urmăresc, dar chiar nimeni?!”, a spus acesta, care a regretat apoi că a plecat din platou. Delia a fost însă cea care a urmărit și monologul și i-a oferit și singurul vot pozitiv.

La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

 

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

×
Subiecte în articol: iumor