x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Antonia vine din viitor. Cum a fost filmată iubita lui Alex Velea

Antonia vine din viitor. Cum a fost filmată iubita lui Alex Velea

15 Mai 2019   •   23:20
Antonia vine din viitor. Cum a fost filmată iubita lui Alex Velea

Într-o ipostază complet surprinzătoare pentru fanii săi, ANTONIA lansează single-ul „Touch Me”, o piesă puternică, în limba engleză, cu un videoclip futurist.

 

ANTONIA - Touch Me

 

Piesa a fost compusă de Minelli și produsă de Costin Bodea, iar videoclipul are la bază un concept de Alex Velea și NGM Creative. Videoclipul a fost filmat de Alexandru Mureșan și regizat de Bogdan Păun cu care artista a mai colaborat și pentru „Matame” și „Sahara”, producție video Loops Production.

 

Simt că <Touch Me> este cel mai bun videoclip al meu, îmi place foarte mult! Încă de când mi-a povestit Alex conceptul, am știut că va deveni videoclipul meu preferat, iar băieții de la NGM au pus în valoare cel mai bine tot ceea ce mi-am dorit. Sunt extrem de încântată atât de video, dar și de piesă, are un vibe cool de vară. Și partea care mi-a plăcut foarte mult este că joc două roluri, alter ego-ul meu”, a declarat Antonia. 

 

Ținutele Antoniei sunt de la Dsquared2 și Versace, iar echipa de beauty a Antoniei pentru acest videoclip este formată din Cristina Crăciun (styling), Ema Uta (make-up) și George Cozma (hair).

Anul acesta, de ziua ei de naștere, Antonia a lansat o piesă înduioșătoare, sensibilă și inspirată din viața artistei: „În oglindă”, compusă de Denis Roabeș (The Motans), Antonia și Marco & Seba și produsă de ei. Despre această piesă, Antonia declara că „m-am deschis cel mai mult față de fani, de public prin piesa aceasta, am dat o bucațică din intimitatea mea. Mie nu prea îmi place să comentez despre acest subiect, pentru că sincer, nici nu este necesar, dragostea mamei pentru copilul său este evidentă și nu trebuie să mă explic. Nu am mai prea vorbit despre subiectul acesta în ultima vreme. Piesa <În oglindă> arată tot ceea ce simt pentru ea și este cea mai frumoasă piesă scrisă pentru mine, pentru că este despre fiica mea. Îl admir foarte mult pe Denis Roabeș, este foarte talentat, este foarte poetic. M-a ascultat în sesiunea la studio, i-am vorbit despre Maya, fetița mea, și despre ceea ce simt și el a transformat totul într-un singur cântec. A reușit să transmită prin muzică tot ceea ce simt eu. Și îi mulțumesc din tot sufletul. Plâng de fiecare dată când o ascult. Le mulțumesc lui Denis (The Motans) și Marco&Seba pentru această piesă”, a spus ANTONIA.

 

ANTONIA – În oglindă (Lyrics Video)

https://www.youtube.com/watch?v=VGPqzGemxe8

 

ANTONIA este cunoscută publicului din România pentru super piese care au devenit hituri precum “Jameia”, “Wild Horses”, “Hurricane”, “Iubirea mea”. Cel mai recent single “Matame” are aproape 16 milioane de vizualizări pe YouTube și este în topurile radio și TV.

 

ANTONIA – Matame

https://www.youtube.com/watch?v=liezUtYiVc4

 

ANTONIA este invitat special la concertul Carla’s Dreams – „Nocturn” de la Romexpo, pe 18 mai, alături de Delia, Mark Stam, Vanotek și Deliric.

×
Subiecte în articol: antonia