x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Connect-R dansează, după aproape zece ani, la “Te cunosc de undeva!”: “De data asta, chiar o voi face!”

Connect-R dansează, după aproape zece ani, la “Te cunosc de undeva!”: “De data asta, chiar o voi face!”

07 Dec 2018   •   15:09
Connect-R dansează, după aproape zece ani, la “Te cunosc de undeva!”:  “De data asta, chiar o voi face!”

Deși a avut mai multe tentative de a dansa, pe parcursul acestui sezon “Te cunosc de undeva!”, și n-a făcut-o din motive doar de el știute, de data aceasta Connect-R chiar o va face.

Sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, el îl va imita pe Michael Jackson cu piesa “Billie Jean” și va dansa din nou, după o pauză de aproape zece ani.

În tot acest timp, am refuzat să dansez, dar acum chiar voi dansa. Interesant e că la ruletă mi-a picat exact “Billie Jean”, o piesă pe care am dansat, în clasa a cincea, la clubul Primavera, din care făceam parte.”, spune concurentul de la “Te cunosc de undeva!”. 

Sâmbătă, “Te cunosc de undeva!” va marca o premieră: toți cei zece concurenți se vor transforma într-un singur personaj, Michael Jackson, într-o gală-tribut dedicată celui supranumit Regele Pop.

La finele serii, vor fi desemnați nu doar câștigătorul acestei gale, ci și finaliștii celui de-al 13-lea sezon al show-ului transformărilor. Cine vor fi aceștia, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

×