x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica INNA pentru prima dată la Premiile Lo Nuestro alături de Thalia, Marc Anthony și J Balvin

INNA pentru prima dată la Premiile Lo Nuestro alături de Thalia, Marc Anthony și J Balvin

23 Feb 2019   •   11:32
INNA pentru prima dată la Premiile Lo Nuestro alături de Thalia, Marc Anthony și J Balvin

INNA a participat pentru prima dată la Premiile Lo Nuestro care au avut loc la Miami. Artista a fost invitată să prezinte premiul “Revelația anului” la acest eveniment împreună cu Pedro Moreno și El Bebeto.

            La “Premios Lo Nuestro” au fost invitați artiști de seamă din industria muzicală latino precum Thalia, Gabriel Soto, Ozuna, Juanes, Marc Anthony, Anitta, Prince Royce, Alejandro Sanz, Nicky Jam, Lele Pons, Ninel Conde, dar și Reik, Daddy Yankee, Yandel, J Balvin. Cu cei din urmă, INNA a avut colaborări de-a lungul anilor pentru “Dame Tu Amor”, “More than Friends”,  “In Your Eyes” și “Cola Song”.

            INNA a postat pe social media mai multe poze și video-uri de la eveniment, spunând că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

            Artista se află în Miami, după ce a fost în Los Angeles la emisiuni, filmări și evenimente, dar și la sesiuni de compoziție pentru piese noi împreună cu David Ciente, dar și artiști și producători din State.

            INNA a fost invitată la brunch-ul ROC NATION, casă de discuri care o reprezintă în Statele Unite, eveniment la care au participat Jay-Z, Beyonce, DJ Khaled, Usher, Miguel sau P Diddy.

            De curând, INNA a lansat piesa “Sin Ti”, compusă de INNA și produsă de David Ciente, alături de care artista a lucrat pentru fiecare dintre piesele de pe album, dar și “Gimme Gimme”, “Ruleta”, “Nirvana”.

 

INNA – Sin Ti

https://www.youtube.com/watch?v=Q1B-v67_5uI

  

Anul trecut, INNA a lansat “RA” și “Iguana”, două piese cu un sound complet nou față de cel cu care erau obișnuiți fanii artistei, care vor fi incluse pe albumul “YO”.

 

INNA – RA

https://www.youtube.com/watch?v=vDUcRwQwbf0

 

INNA – Iguana

https://www.youtube.com/watch?v=Ykdr0sIrFrY

 

Albumul “YO” va fi lansat anul acesta cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

 

INNA – YO (trailer)

https://www.youtube.com/watch?v=Xo0m7Vwjqi0

 

De curând, artista a cântat pentru prima dată în Australia, la Melbourne și în Sidney.

×
Subiecte în articol: inna