x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO Cum s-au citit la Gala GRAMMY 2018 pasaje din cartea 'Fire and Fury'

VIDEO Cum s-au citit la Gala GRAMMY 2018 pasaje din cartea 'Fire and Fury'

29 Ian 2018   •   07:33
VIDEO Cum s-au citit la Gala GRAMMY 2018 pasaje din cartea 'Fire and Fury'

Cea de-a 60-a ediţie a premiilor Grammy nu a trecut cu vederea scena politică din SUA. Actorul britanic James Corden a organizat, sub forma unui mic moment umoristic, o audiţie printre staruri pentru lectura controversatei cărţi ''Fire and Fury'', semnată de jurnalistul Michael Wolff, plină de dezvăluiri incendiare despre primul an la Casa Albă al preşedintelui Donald Trump


Rând pe rând, John Legend, Cher, Snoop Dogg şi Cardi B au citit pasaje din cartea lui Michael Wolff. "Nu-mi vine să cred. Chiar aşa îşi trăieşte viaţa?", s-a întrebat Cardi B după ce a citit un pasaj despre pasiunea lui Trump pentru cheeseburgeri.

DJ Khaled a participat şi el la audiţie, dar nu a lecturat suficient de convingător pentru organizatorul momentului, James Corden.

Audiţia surpriză şi cea aleasă câştigătoare de Corden a fost cea a fostei adversare a lui Trump din cursa prezidenţială, democrata Hillary Clinton, care după numai câteva cuvinte lecturate a fost declarată "garantat" drept viitoarea câştigătoare a premiului Grammy la categoria pentru cel mai bun album vorbit - poezie, audiobook, poveşti (Best spoken word album), în 2019.

Lectura

Fiul preşedintelui american Donald Trump a reacţionat pe Twitter faţă de acest moment comic. "Lectura unor fragmente dintr-o carte plină de #fakenews la Grammy poate părea un extraordinar premiu de consolare pentru pierderea preşedinţiei". Într-un alt mesaj tweet el a adăugat: "Cu cât Hillary apare mai mult la televizor, cu atât americanii înţeleg cât de extraordinar este că îl au pe @realDonaldTrump la Casa Albă".

Cartea lui Michael Wolff, "Fire and Fury: Inside the Trump White House", a devenit instant un bestseller la lansarea de la 5 ianuarie, în special după ce avocaţii lui Trump au ameninţat cu repercusiuni juridice şi au făcut tot ce au putut pentru a împiedica publicarea sa.

Conţinutul cărţii, despre care Trump susţine că este plină de minciuni, descrie o administraţie haotică la Casa Albă, condusă de un preşedinte complet nepregătit pentru acest rol, care este ajutat de consilieri care îl dispreţuiesc. Cartea este bazată pe interviuri cu fostul şef al campaniei electorale a lui Trump, Steve Bannon. AGERPRES

×