x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2018: Trei zodii care mint frumos!

Horoscop 2018: Trei zodii care mint frumos!

17 Aug 2018   •   08:41
Horoscop 2018: Trei zodii care mint frumos!

HOROSCOP 2018. Folosesc viclenia nu neaparat pentru a-i induce in eroare pe ceilalti, cat pentru a atrage privirile asupra lor. O manevra care le reuseste aproape intotdeauna: o fac cu gratie si eleganta.

 

Aceste doamne nu-si propun sa supere sau sa umileasca pe cineva prin minciunile lor. Pur si simplu, simt nevoia sa se apere, prezentandu-se intr-o lumina mai avantajoasa. Din pacate, jocul lor zdrobeste inimile celor mai apropiate persoane. 

Scorpion

Reprezentantele acestei zodii mint, desi stiu ca vor avea de suferit oameni dragi. De sentimentele celorlalti, nu prea la pasa. Nu de putine ori doamnele Scorpion isi distrug propriile familii, dar nimic nu le determina sa renunte la minciuni. Ele ii induc in eroare pe cei care considera ca merita sa fie astfel manipulati in momentul respectiv. 

Gemeni

Inventeaza atatea variante ale unei singure intamplari, incat pot uita cui si ce anume au povestit. Rudele si apropiatii s-au obisnuit sa auda de fiecare data alta versiune, cu alte personaje si, uneori, cu alt final. O persoana din afara anturajului se va simti oarecum dezorientat, dar si amuzat. 

Rac

Doamnele nascute in aceasta zodie nu se sfiesc sa exagereze in relatarile lor sau, pur si simplu, sa minta. Dar o fac numai pentru a se proteja, pentru ca se feresc de orice influenta negativa. De aceea, daca vor considera ca minciune la ajuta sa se puna oarecum la adapost, vor recurge la ea fara sa se gandeasca. 

×
Subiecte în articol: horoscop 2018 zodii minciuni horoscop