x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 24 martie 2019. Ai nevoie de o zi de odihnă, de detaşare, de relaxare

Horoscop 24 martie 2019. Ai nevoie de o zi de odihnă, de detaşare, de relaxare

23 Mar 2019   •   19:58
Horoscop 24 martie 2019. Ai nevoie de o zi de odihnă, de detaşare, de relaxare
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec

Nu eşti deloc în apele tale şi, pentru că nu ai curajul să te exprimi liber, din cauza unor inhibiţii sau a emotivităţii excesive, nu laşi o impresie prea bună. Eşti timid, greu te urneşti pentru a te apuca de treabă, pentru că eşti influenţat negativ de griji care nu te lasă să te manifeşti în voie. Posibil ca anturajul să fie vinovat de stările tale emoţionale neplăcute, pentru că te afli în compania unor persoane pesimiste care discută numai despre necazuri, lipsuri şi un viitor sumbru. Nu te poţi elibera de acest mediu şi începi să gândeşti la fel…

Horoscop Taur

Fii mai indulgent cu tine, nu te mai critica atâta şi nici nu-ţi trece în revistă doar limitele, neputinţa şi defectele. Nu meriţi asemenea tratament sever cu privire la propria persoană, chiar dacă te simţi cu musca pe căciulă cumva. Arată-te dispus să te ierţi pe tine însuţi, să te iubeşti aşa cum eşti, fără să-ţi ie pe umeri toate  erorile omenirii. Nu ai de ce să te împovărezi cu atâtea probleme, chiar şi cu cele de care nu te faci responsabil, şi încearcă să faci pace cu tine. Ar fi bine să te priveşti prin ochii celor care te iubesc aşa cum eşti, cu bune şi rele ca să mai îmblânzeşti tonul cu care te critici singur.

Horoscop Gemeni

Ai şansa de a pleca spre un loc de care te leagă amintiri plăcute, încât abia aştepţi să ajungi la destinaţie. Poate te vei întâlni cu oameni de care îţi era dor, poate ai ocazia de a reînvia un moment emoţionant din trecut, de aceea răsfoieşti printre amintiri cu un sentiment de nostalgie. Acolo unde scoţi la iveală aspecte din trecut, pot apărea la suprafaţă şi regrete, şi resentimente, dar poate e acum vremea de a le repara. Întoarce-te în trecut cu curaj, să dai piept cu istoria ta personală. Unele lucruri s-au uitat, altele nu.

Horoscop Rac

Planurile pe care le discuţi cu familia au toate şansele să devină realitate, deci adună-ţi pe toţi în jurul tău pentru a stabili rolul fiecăruia în acest proiect de viitor. Tu eşti liderul oricărei acţiuni de familie, pentru că tu trebuie să le spui şi celor dragi ce au de făcut. Ei te vor urma orbeşte, convinşi că ai dreptate, deci foloseşte-ţi calităţile de conducător pentru a trasa direcţia comună pentru perioada următoare. Împreună sunteţi o forţă, dar succesul depinde de felul cum vă concentraţi toţi spre scopul comun.

Horoscop Leu

Simţi că ceva urmează să se întâmple în viaţa ta, că eşti în faţa unei alegeri importante, dar îţi cam lipseşte curajul. Linişteşte-te un pic şi priveşte în inima ta şi ai să descoperi colosale resurse de elan şi de curaj, perfecte pentru a da drumul acum acelui plan care te atrage ca un magnet. Hai, porneşte, nu mai amâna, pentru că poate fi o schimbare de bun augur, dar succesul depinde enorm de felul cum iei tu acum startul. Deci cu fermitate, încredere, siguranţă şi optimism, fă primul pas, pentru că restul vor veni de la sine! Eşti protejat de tot felul de auspicii norocoase, deci n-ai de ce să-ţi faci griji. Spune start!

Horoscop Fecioară

Ai nevoie de o zi de odihnă, de detaşare, de relaxare, pentru că ai acumulat unele emoţii negative care ţi-au împovărat inima, fără rost. Caută o cale de a elimina aceste emoţii care nu-ţi fac bine şi ai suficiente căi de vindecare şi de eliberare, dacă încerci! Sigur există ceva frumos care face plăcere inimii tale şi care poate contrabalansa perfect situaţia către optimism, deci foloseşte-te mai mult de acele instrumente de gândire pozitivă. Caută acele plusuri ale vieţii tale din acest moment şi umple toate golurile din inima ta. Ai să descoperi cu uimire că balanţa înclină vizibil mai mult către cât de multe lucruri frumoase ai la dispoziţie!

Horoscop Balanță

Atmosfera plăcută din familie este cel mai de preţ aspect al vieţii tale din acest moment. Eşti un părinte dedicat sau, dacă nu ai devenit încă părinte, eşti un fiu minunat de care se bucură părinţii tăi cu maximă satisfacţie. Schimbul de vorbe frumoase, de afectivitate, de emoţii din sânul familiei este la cote înalte, cu şansa de a trăi unele momente de vârf în familie: o nuntă, un botez, venirea pe lume a unui bebeluş, o mutare în casă nouă sau orice alt eveniment frumos şi special care vizează relaţia ta cu cei dragi. Azi ai curaj să spui, cu mâna pe inimă, că eşti fericit!

Horoscop Scorpion

Nu privi la cei din jur care nu-şi văd capul de treburi şi griji şi-ţi spun mereu cât sunt nefericiţi. Tu nu eşti aşa, deci nu te raporta la necazurile lor, la stresul vieţii lor cotidiene. Totul este bine în lumea ta şi această atitudine deschisă, tonică, optimistă te va ajuta să treci peste toate cu succes. În timp ce alţii se luptă în continuare cu piedicile pe care singuri şi le pun din cauza gândirii negative, tu vei fi cu un pas înainte şi cu un cap deasupra privind detaşat la ei. Păstrează această atitudine: e reţeta succesului!

Horoscop Săgetător

Nu te aştepta ca cei din jur să-ţi alimenteze visele, pentru că ei nu au de unde să ştie pe ce anume te bazezi tu. Tu ştii cel mai bine ce vrei, ce poţi, ce resurse ai la dispoziţie, ca atare nu pune la suflet neîncrederea cu care te tratează. Ei chiar nu au curajul să viseze în acest moment, nu au nimic bun de care să se agaţe, dar nu în aceeaşi situaţie eşti tu, care ai planuri măreţe de atins şi mai ai şi convingerea deplină că le poţi duce la îndeplinire cu brio. Important e ce vrei tu şi ce resurse pui în joc pentru rezultatele pe care le doreşti, ca atare nu pleca urechea la criticile celor care te înconjoară. Ei văd în jur doar piedici şi probleme.

Horoscop Capricorn

Felul entuziast cu care te primesc cei cu care intri azi în contact, te stimulează să te implici trup şi suflet în orice acţiune nouă. Dacă mai ai şi ocazia de a deveni liderul acestei acţiuni, cu atât mai mare e satisfacţia ta. Ai nevoie de o provocare pe măsura energiei şi personalităţii tale puternice, deci profită de această zi pentru a te pune mai bine în evidenţă! Toate ar trebui să-ţi meargă de minune, pentru că încrederea absolută pe care o ai în forţele proprii se va dovedi a fi esenţială pentru reuşitele spre care te îndrepţi.

Horoscop Vărsător

Atmosfera acestei zile depinde enorm de compania în care te afli. Dacă atragi alături de tine oameni suspicioşi, pesimişti, care se tem de orice, la fel vei deveni şi tu alături de ei. În schimb, dacă te înconjori de oameni veseli, tonici, cu chef de distracţie şi de noutate, te vei molipsi imediat de la aceştia şi te vei comporta la fel. Dacă eşti meteodependent, şi starea vremii poate avea o influenţă majoră asupra ta, ca atare tu devii un fel de oglindă fidelă a mediului în care te afli: dacă ai parte de soare, cer senin şi de un anturaj tonic şi amuzant, şi ziua ta va fi una de succes pe toate planurile!

Horoscop Pești

Gelozia îţi întunecă sufletul, pentru că ai impresia că cel drag îţi ascunde ceva, că face lucruri fără să-ţi spună, dar nu cumva exagerezi cu această atitudine? S-ar putea să fie doar o impresie greşită, pentru că partenerul trece printr-un moment mai dificil pe care nu vrea să ţi-l împărtăşească anume pentru a nu te îngrijora şi pe tine, dar tu tratezi greşit discreţia sa, ca pe un semn că se ascunde de tine. Înainte de a-l trata cu ostilitate, încearcă să vezi ce se întâmplă cu el, ca să nu interpretezi eronat nevoia sa de izolare sau de linişte.

Horoscop oferit de Acvaria

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 24 martie