x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 28 - 29 martie. Scorpionii reiau legătura cu niște prieteni vechi

Horoscop de weekend, 28 - 29 martie. Scorpionii reiau legătura cu niște prieteni vechi

27 Mar 2020   •   11:26
Horoscop de weekend, 28 - 29 martie. Scorpionii reiau legătura cu niște prieteni vechi
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Romantismul te caracterizează, în acest weekend, și, în plus, înveți să dicuți deschis despre ceea ce simți. Creezi o relație mult mai strânsă cu partenerul de cuplu.

Taur

În acest weekend te ocupi de toate treburile pe care care nu le-ai putut rezolva în timpul săptămânii. Înveți să-ți organizezi mai bine timpul.

Gemeni

Te ocupi de pasiunile pe care le ai, iar acest lucru te ajută să înveți lucruri noi despre tine. Îți dai seama ce îți dorești de la viitor și muncești în această direcție.

Rac

Începi să înțelegi mai bine ceea ce se întâmplă în jurul tău și înveți să acorzi mai multă atenție detaliilor. În plus, timpul petrecut alături de partenerul de cuplu te ajută să te încarci cu energie.

Leu

În acest weekend te ocupi de un proiect pentru care nu ai avut timp în trecut. Astfel, weekendul acesta este despre muncă. Încearcă să nu te extenuezi.

Fecioară

Pasiunea și romantismul îți ocupă mare parte din weekend. Petreci timp de calitate cu partenerul de cuplu și vă bucurați de fiecare moment de intimitate.

Balanță

Încerci să te ocupi de o serie de treburi casnice pe care le-ai tot ignorat. Astfel, tot acest weekend este dedicat unei igienizări și redecorări a locuinței.

Scorpion

Reiei legătura cu niște prieteni vechi cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Vă amintiți de toate momentele prin care ați trecut împreună. Optimismul reapare

Săgetător

Încerci să-ți organizezi mai bine timpul pentru a reuși să acorzi timp atât responsabilităților pe care le ai, dar și pasiunilor. Încearcă să ceri ajutorul unei persoane în care ai încredere.

Capricorn

Înveți să asculți mai mult, iar acest lucru îți îmbunătățește relația de cuplu. De asemenea, creativitatea este prezentă și te ajută să rezolvi o serie de probleme cu care te confrunți.

Vărsător

Primești vești bune pe plan financiar, iar acest lucru te ajută să mai elimini din stresul pe care l-ai tot acumulat în ultima vreme. Începi să-ți recapeți optimismul.

Pești

Înveți să comunici mai eficient, iar acest lucru te ajută să transmiți mai departe informații importante. De asemenea, acorzi mai multă atenție detaliilor pentru a nu cădea în plasa dezinformării.

 

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 28-29 martie