x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 4 - 5 aprilie. Balanțele au parte de un weekend productiv

Horoscop de weekend, 4 - 5 aprilie. Balanțele au parte de un weekend productiv

03 Apr 2020   •   12:57
Horoscop de weekend, 4 - 5 aprilie. Balanțele au parte de un weekend productiv
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În acest weekend reușești să te ocupi de pasiunile pe care le ai. De asemenea, te bucuri de puțin timp în compania partenerului de cuplu. Intimitatea este rețeta succesului în acest weekend.

Taur

În acest weekend te gândești la toate deciziile pe care le-ai luat în trecut. Ești atent la toate detaliile, pentru că nu îți dorești să repeți greșelile pe care le-ai făcut.

Gemeni

Nu reușești să îți găsești liniștea necesară pentru a te ocupa de lucrurile pe care vrei să le duci la bun sfârșit. Încearcă să te ocupi puțin de pasiunile pe care le ai pentru a te putea relaxa.

Rac

Vrei să faci unele schimbări când vine vorba de stilul de viață. Astfel, în acest weekend găsești determinarea necesară pentru a face primul pas spre o viață mai sănătoasă.

Leu

Reușești să discuți deschis despre lucrurile pe care le simți. Timpul petrecut alături de partenerul de cuplu te ajută să te cunoști mai bine și să privești lucrurile cu mai multă deschidere.

Fecioară

Muncești mult în acest weekend. Vrei să duci la bun sfârșit o mulțime de lucruri: unele țin de treburi casnice, altele de responsabilitățile de la locul de muncă. Încearcă să îți acorzi și pauze.

Balanță

În acest weekend te concentrezi pe tot ce înseamnă studiu. Vrei să acumulezi cât mai multe informații despre un subiect care prezintă interes pentru tine. Ai parte de un weekend productiv.

Scorpion

În acest weekend discuți cu persoanele importante din viața ta. Chiar dacă discuțiile sunt doar telefonice, reușești să te încarci cu energie pozitivă.

Săgetător

Ești nevoit să renunți la unele planuri pe care ți le-ai făcut de mult timp, însă încearcă să nu te demoralizezi. Nu poți să controlezi toate lucrurile.

Capricorn

În acest weekend te concentrezi pe un singur lucru: un proiect la care te gândești de mult și pentru care nu ai reușit să-ți faci timp în trecut. În sfârșit găsești disponibilitatea necesară.

Vărsător

Ai tendința de a analiza lucrurile la nesfârșit până ajungi să pierzi imaginea de ansamblu. Încearcă să nu te pierzi în detalii nesemnificative, ci concentrează-te pe ceea ce contează.

Pești

În acest weekend te gândești la ceea ce îți dorești de la viitor. Din momentul în care îți setezi obiectivele, poți să îți îndrepți toate eforturile în acea direcție.

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 4-5 aprilie