x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 9 - 10 noiembrie. Taurii se gândesc la viitor

Horoscop de weekend, 9 - 10 noiembrie. Taurii se gândesc la viitor

08 Noi 2019   •   10:53
Horoscop de weekend, 9 - 10 noiembrie. Taurii se gândesc la viitor
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Acorzi mai multă atenție detaliilor și începi să realizezi care sunt oamenii cu adevărat importanți din viața ta. În acest weekend ai curajul să renunți la lucrurile toxice din viața ta.

Taur

Nu reușești să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor, iar acest lucru te face să fii mai intorvertit decât în mod normal, în acest weekend.

Gemeni

În acest weekend te concentrezi pe rezolvarea unor probleme pe care le-ai tot ignorat, în ultima perioadă. În plus, începi să acorzi mai multă atenție problemelor de sănătate.

Rac

Te gândești din ce în ce mai mult la aspectul fizic. Astfel, în acest weekend încerci să adopți un stil de viață sănătos, iar determinarea nu lipsește.

Leu

În acest weekend totul este despre relaxare. Reușești să pui deoparte toate lucrurile care s-au întâmplat de-a lungul săptămânii și să te bucuri de liniște.

Fecioară

Te ocupi de pasiunile pe care le ai. Petreci mare parte din timp singur, departe de agitație, într-o încercare de a te reconecta cu propria persoană.

Balanță

Încerci să-ți ajuți prietenii să treacă peste o perioadă dificilă. Astfel, îți îndrepți toată atenția către problemele pe care aceștia le au și încerci să le rezolvi cât poți de repede.

Scorpion

Te gândești din ce în ce mai mult la problemele financiare pe care le ai. Pe de altă parte, apare o motivație când vine vorba de a face unele economii.

Săgetător

În acest weekend participi la tot felul de evenimente sociale care te aduc în contact cu o mulțime de oameni interesanți. În plus, ți se deschid unele oportunități pe plan profesional.

Capricorn

Găsești soluții pentru niște conflicte mai vechi pe care le-ai tot negat. Acum găsești înțelegerea și răbdarea de a asculta și varianta celeilalte persoane.

Vărsător

Folosești aceste momente pentru a-ți trage respirația și a sta liniștit cu scopul de a vedea motivul problemelor cu care te-ai confruntat în ultima perioadă.

Pești

Creativitatea este prezentă pe tot parcursul weekendului. În plus, reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să te ocupi de pasiunile pe care le ai, dar să și petreci timp alături de prieteni.  

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 9-10 noiembrie