x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 12 - 18 august 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Relația cu partenerul de viață e influențată de Luna Plină

Horoscop saptamanal 12 - 18 august 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Relația cu partenerul de viață e influențată de Luna Plină

11 Aug 2019   •   14:34
Horoscop saptamanal 12 - 18 august 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Relația cu partenerul de viață e influențată de Luna Plină

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 12-18 august.

HOROSCOP LEU. Săptămâna începe energic pe plan profesional. Trebuie să vadă cu cine lucrează, cum colaborează. Au nevoie să-și încarce bateriile. Relația cu partenerul de viață e influențată de Luna Plină. 

HOROSCOP FECIOARĂ. Își manifestă calitățile, își arată tot ce au mai bun. De asta depinde modul în care decurge o colaborare. 

HOROSCOP BALANȚĂ. Ori își răstoarnă casa cu susul în jos pentru a renova ori sunt multe discuții în familie. Au parte de multă agitație. 

HOROSCOP SCORPION. Sunt atenți la lege și la obligațiile administrative și juridice. Luni și marți pot discuta cu superiorii sau diverse autorități. Trebuie să fie mai atenți la taxe, impozite. Luna Plină pune accent pe casă, colaborare. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Preocupați de bani, restrâng cheltuielile. Luna Plină e fixată în zona moralității. Pot înțelege ce n-au înțeles. Pot accepta persoane pe care nu le-au acceptat. 

HOROSCOP CAPRICORN. Își analizează viața, mai ales dacă sunt pe punctul de a repeta o greșeală, o situație. Luna Plină le aduce sentimentul că pot, de ei depinde să facă schimbări în viața lor. 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop camelia patrascanu