x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 14 - 20 octombrie. Taurii își îndreaptă atenția către prieteni și familie

Horoscop săptămânal, 14 - 20 octombrie. Taurii își îndreaptă atenția către prieteni și familie

10 Oct 2019   •   08:12
Horoscop săptămânal, 14 - 20 octombrie. Taurii își îndreaptă atenția către prieteni și familie
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ai multă energie pozitivă și, prin urmare, ai curaj să investești și să începi tot felul de proiecte noi. Ai încredere în propria persoană, iar această atitudine rămâne cu tine pe tot parcursul săptămânii. Primești vești bune în sectorul financiar.

Taur

În această săptămână te gândești doar la persoanele importante din viața ta. Petreci timp alături de prieteni și familie: faceți multe activități care se dovesesc cu adevărat productive. În plus, reușești să rezolvi un conflict mai vechi cu un membru al familiei.

Gemeni

Romantismul te caracterizează în această săptămână. Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu, vă bucurați de intimitate și de discuții profunde care vă ajută să vă cunoașteți mult mai bine. În plus, începi să acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai.

Rac

Creativitatea, imaginația și sensibilitatea sunt ingredintele principale ale acestei săptămâni. Dacă știi să le folosești, succesul este foarte aproape de tine. Pe de altă parte, dacă nu reușești să îți controlezi sensibilitatea, cei din jur o să încerce să-ți găsească slăbiciunile.

Leu

Vrei să aduci schimbări peste tot pe unde mergi. Vrei să-ți pui amprenta în locurile în care ajungi și nu accepți un refuz. Această nouă atitudine te ajută să crești pe plan profesional, însă, pe de altă parte, este posibil să intri în unele conflicte cu persoanele importante din viața ta.

Fecioară

Ai parte de o săptămână plină de armonie. Te bucuri de compania persoanelor importante din viața ta, dar și de timp petrecut singur. În fond, reușești să găsești un echilibru pe care îl cauți de mult timp și să îți organizezi timpul mai eficient.

Balanță

Vrei să te conectezi mai bine cu propria persoană. Petreci mult timp de unul singur și vrei să te gândești mai bine la lucrurile pe care vrei să le faci pe viitor. În fond, temele care au în centru viitorul îți ocupă mare parte din timp, în această săptămână.

Scorpion

Nu reușești să te concentrezi deloc, în această săptămână. Gândul îți zboară în toate părțile, dar numai la lucrurile care se discută în prezent nu te gândești. În schimb, reușești să pui la punct o vacanță pe care ți-o dorești de mult.

Săgetător

Vrei să faci unele schimbări importante când vine vorba de stilul tău de viață. Găsești motivația necesară să faci schimbări când vine vorba de dietă, dar și să adopți un stil de viață mai activ. Ai multă energie pozitivă, în această săptămână.

Capricorn

Simți că trebuie să faci o schimbare când vine vorba de modul în care abordezi lucrurile noi, dar și atunci când vine vorba de viața amoroasă. Discuțiile pe care le ai cu un prieten bun din viața ta reușesc să te facă să ai mai multă încredere în propria persoană.

Vărsător

Încearcă să nu eziți când vine vorba de ideile pe care le ai, pentu că aceastea îți vor deschide noi oportunități, în această săptămână. În general, întreaga săptămână se va concentra pe curajul pe care îl ai în relație cu cei din jur.

Pești

Prima parte a săptămânii se anunță a fi una deosebit de agitată. Tot timpul tău se rezumă la întâlniri, emailuri, apeluri și mesaje. În schimb, cea de-a doua parte a săptămânii se referă mai mult la lucrurile pe care ai reușit să le obții.

×