x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 18 - 24 martie. Taurii trebuie să fie mai atenți la lucrurile care se întâmplă în jurul lor

Horoscop săptămânal, 18 - 24 martie. Taurii trebuie să fie mai atenți la lucrurile care se întâmplă în jurul lor

14 Mar 2019   •   14:00
Horoscop săptămânal, 18 - 24 martie. Taurii trebuie să fie mai atenți la lucrurile care se întâmplă în jurul lor
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ai curajul necesar să încerci lucruri noi și, în plus, ai determinarea să îi convingi și pe cei din jurul tău să ți se alăture. Ai parte de o săptămână plină de adrenalină și experiențe care te vor face să-ți schimbi perspectiva asupra vieții.

Taur

În ciuda faptului că te-ai pregătit din greu pentru o schimbare pe care o vrei de mult timp, acum nu este momentul potrivit să îți asumi riscuri. Încearcă să evaluezi mai mult lucrurile care se întâmplă în jurul tău, înainte să iei o decizie.

Gemeni

Ai opinii puternice și nu ești dispus să faci compromisuri când vine vorba de lucrurile în care crezi. Astfel, în această săptămână este posibil să ai de-a face cu mai multe conflicte minore la locul de muncă, însă nimic care nu se poate rezolva cu puțină răbdare.

Rac

Te implici în cât de multe lucruri poți, în această săptămână. În plus, reușești să reiei legătura cu persoane importante din viața ta, cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Începi să-ți faci timp pentru lucrurile cu adevărat importante pentru tine.

Leu

Apar unele probleme cu banii, însă încerci să privești lucrurile mai relaxat. Știi câ toate problemele se vor rezolva în cele din urmă și, în plus, ești în așteptarea unor vești care îți vor aduce câștiguri financiare mai însemnate.

Fecioară

Ai responsabilități pe care ești dispus să le duci la bun sfârșit până în weekend. Muncești din greu și refuzi să iei pauze, tocmai pentru că știi că satisfacția de la final va merita pentru tot efortul pe care îl depui.

Balanță

Abilitățile tale de comunicare se îmbunătățesc semnificativ în această săptămână. Reușești să te integrezi în orice grup nou și, în plus, comunici atât de eficient încât atragi pe toată lumea din partea ta. În această săptămână ești în centrul atenției.

Scorpion

În această săptămână un prieten bun îți va spune un secret. Fă tot ce îți stă în putință să îl păstrezi, oricât de încântătoare ar părea o conversație cu o persoană importantă din viața ta. În plus, vei avea de făcut niște alegeri.

Săgetător

Petreci mult timp cu prietenii. Reușiți să recuperați tot timpul pe care l-ați petrecut separat și începeți să faceți activități noi pe care nu le-a mai încercat niciunul dinte voi. Construiți amintiri furmoase cu fiecare oră petrecută împreună.

Capricorn

Ai un vis măreț căruia nu prea i-ai mai acordat importanță în ultima vreme. Acum realizezi că este important ca acesta să continue să trăiască și pentru asta trebuie să faci tot ce îți stă în putință pentru a-l face realitate.

Vărsător

Săptămâna ta va avea două părți. Una fără limite, în care o să poți să faci orice îți propui, iar cea de-a doua puțin mai ancorată în realitate. Spre cea de-a doua parte a săptămânii începi să te gândești mai mult la bani și carieră.

Pești

Petreci mult timp cu familia, pentru că în ultima vreme nu prea ai avut timp să le acorzi atenția pe care o merită. Vrei să le arăți respectul tău și reușești să te bucuri din tot sufletul de compania familiei. O să ai o săptămână plină de optimism.

×