x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 24 februarie - 1 martie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu probleme financiare

Horoscop săptămânal 24 februarie - 1 martie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu probleme financiare

23 Feb 2020   •   10:13
Horoscop săptămânal 24 februarie - 1 martie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu probleme financiare
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat previziunile astrelor pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 24 februarie - 1 martie.

 

Horoscop BALANȚĂ. Săptămâna începe cu emoții, mai ales dacă lucrează cu persoane care nu stăpânesc bine lucrurile. Atenție la sănătate pentru că primesc niște semnale că trebuie să corecteze ceva. 

Horoscop SCORPION. Săptămâna aduce luni și marți mult entuziasm, aspectele legate de iubire sunt subliniate. Joi și vineri trebuie să se concentreze la muncă. În weekend petrec timp cu partenerul de viață. 

Horoscop SĂGETĂTOR. O săptămână care începe în familie. Au nevoie să-și încarce bateriile. Au discuții cu persoanele din familie. 

Horoscop CAPRICORN. Luni și marți sunt zile tulburătoare. Au multe informații pe care încearcă să le lipească și nu prea reușesc. Au de luat decizii. Miercuri și joi lucrurile se pun cap la cap, iar în weekend e bine să se deconecteze de la tot. 

Horoscop  VĂRSĂTOR. Săptămâna începe cu grijă pentru bani. E posibil să fi făcut niște cheltuieli și își dau seama că nu e prea bine. Miercuri și joi, atenție la deplasări. 

Horoscop PEȘTI. Săptămâna începe cu două zile emoționante. E bine să se întâlnească cu persoane pe umărul cărora pot plânge. În weekend îi așteaptă o călătorie. 

 

Citeste aici horoscopul integral

×