x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 3 - 9 august. Racii se ocupă de problemele financiare

Horoscop săptămânal, 3 - 9 august. Racii se ocupă de problemele financiare

29 Iul 2020   •   16:16
Horoscop săptămânal, 3 - 9 august. Racii se ocupă de problemele financiare

Berbec

Te gândești din ce în ce mai serios să te apuci de un proiect care se poate transforma într-o adevărată afacere în viitor. Găsești determinarea necesară pentru a munci pentru aspirațiile tale. Cere ajutorul cuiva apropiat atunci când simți că extenuarea se instalează. 

Taur

Te-ai săturat de tot ce înseamnă rutină. Prin urmare, în această săptămână încerci să faci unele schimbări importante în viața ta. De asemenea, te gândești din ce în ce mai mult la o evadare din agitația specifică orașului. 

Gemeni

În această săptămână, te concentrezi asupra studiului. Vrei să înveți cât mai multe lucruri și, în plus, vrei să acorzi mai multă atenție lucrurilor care te pasionează, dar cărora nu le-ai acordat atenție în ultima vreme. Ai parte de o săptămână productivă. 

Rac

Te gândești la problemele financiare. Astfel, în aceată săptămână înveți să acorzi mai multă atenție economiilor și să îți calculezi mai bine cheltuielile. Discută cu cineva care te poate ajută să înțelegi care sunt greșelile pe care le faci pe plan financiar. 

Leu

Începi să îți asculți mai mult inima. Astfel, începi să discuți despre ceea ce simți și, în plus, acorzi mai multă atenție părerilor persoanelor importante din jurul tău. De asemenea, petreci timp de calitate alături de partenerul de cuplu. 

Fecioară

În această săptămână, petreci mult timp singur într-o încercare de a te reconecta cu propria persoană. Vrei să îți dai seama care au fost greșelile pe care le-ai făcut în trecut și, în plus, să îți faci un plan de acțiune pentru viitor. 

Balanță

Creativitatea te caracterizează, în această săptămână. Vrei să faci o mulțime de lucruri noi, din zona artelor. În plus, prin intermediul acestor activități reușești să te cunoști mai bine și să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. 

Scorpion

Petreci timp cu familia. Totuși, nu este vorba doar de momente de relaxare, ci, în prima parte a săptămânii, va fi nevoie să rezolvi o serie de conflicte minore, dar care au tot fost ignorate de-a lungul timpului. Discută deschis. 

Săgetător

Înveți să comunici mai eficient, iar acest lucru te ajută pe toate planurile. Astfel, începi să fii mai eficient la locul de muncă și, în plus, înveți să lucrezi în echipă, însă reușești și să ai parte de discuții sincere și profunde cu partenerul de cuplu. 

Capricorn

Ai parte de multă energie pozitivă, în această săptămână. Astfel, reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui și, în plus, reușești să îi motivezi pe cei din jurul tău în direcția pe care ți-o dorești. Ești un adevărat lider!

Vărsător

În această săptămână, îți dorești să îi faci pe toți cei din jurul tău fericiți. Totuși, încearcă să nu neglijezi ceea ce îți dorești tu. Este important să găsești un echilibru în tot ceea ce faci. De asemenea, acordă mai multă atenție relaxării. 

Pești

Vrei să iei o pauză de la activitățile obișnuite și să încerci ceva nou. Găsești curajul necesar pentru a experimenta, iar acest lucru te ajută să te cunoști mai bine. În plus, începi să petreci cât mai mult timp în natură. 
 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal 3-9 august