x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul DRAGOSTEI. Care sunt cele mai puternice mantre de iubire pentru fiecare zodie în 2019

Horoscopul DRAGOSTEI. Care sunt cele mai puternice mantre de iubire pentru fiecare zodie în 2019

07 Apr 2019   •   09:16
Horoscopul DRAGOSTEI. Care sunt cele mai puternice mantre de iubire pentru fiecare zodie în 2019

HOROSCOP. Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” mantrele în dragoste pentru fiecare zodie în 2019. 

HOROSCOP. Berbec: Am încredere că dragostea adevărată este deja pe drum către mine și va ajunge în momentul potrivit. Sunt gata să primesc această iubire cu brațele deschise. Sunt gata să învăț să iubesc cu adevărat și sunt gata să-mi întâlnesc sufletul pereche. 

HOROSCOP. Taur: În acest an, îmi eliberez sufletul de toate amintirile dureroase ale trecutului, de toate lanțurile dificile, de toate obstacolele care blochează drumul sufletului pereche către mine. Sunt pregătit să trăiesc în prezent, să iubesc în prezent. 

HOROSCOP. Gemeni: Sunt vrednică de iubire și merit să primesc dragostea la care visez. În același timp, învăț să am răbdare și fac tot posibilul să contruiesc cea mai frumoasă relație cu sufletul meu. să mă descopăr și să învăț cine sunt cu adevărat. 

HOROSCOP. Rac: Sunt înconjurată de iubire și lucrurile merg așa cum trebuie să meargă. Nu mă grăbesc pentru că știu că Universul are un plan magic cu mine sau pentru mine și că mă așteaptă ceva mult mai frumos decât am trăit până acum. 

HOROSCOP. Leu: Știu că iubirea nu va veni când îmi doresc eu, ci când sufletul meu va fi pregătit să primească și să ofere dragoste. Între timp, mă bucur de acest drum pe care merg alături de sufletul meu. Învăț să mă iubesc pentru ceea ce sunt, să-mi accept nu doar calitățile, ci și defectele. 

HOROSCOP. Fecioară: Nu doar eu caut sufletul pereche, ci sufletul pereche mă caută pe mine. Drumurile noastre se vor intersecta la un moment dat prin dragoste infinită, pură, sinceră și adevărată.  

HOROSCOP. Balanță: Îmi accept toate greșelile pentru că m-au ajutat să mă dezvolt, să ajung unde sunt acum. Fiecare moment dificil a venit cu o lecție frumoasă de viață, care mi-a dat puterea de a merge mai departe. Iubire, acum sunt pregătit să te cunosc.

 

Citeste aici horoscopul integral

×