x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul runelor pentru săptămâna 17-23 septembrie 2018. Fecioarele vor avea parte de săptămâna îndeplinirii dorințelor

Horoscopul runelor pentru săptămâna 17-23 septembrie 2018. Fecioarele vor avea parte de săptămâna îndeplinirii dorințelor

15 Sep 2018   •   21:35
Horoscopul runelor pentru săptămâna 17-23 septembrie 2018. Fecioarele vor avea parte de săptămâna îndeplinirii dorințelor

HOROSCOP. Mihai Voropchievici a prezentat în emisiune „Adevăruri Ascunse” previziunile runelor pentru săptămâna 17-23 septembrie.

HOROSCOP. Berbec: E sfătuit să-și dozeze forța. Are o săptămână grea. Să se tempereze. Luați-vă dozajul.

HOROSCOP. Taur: Să se relaxeze și să nu-și mai facă griji de starea de sănătate a cuiva drag. Dacă vor gândi pozitiv, vor face un transfer benefic de energie.

HOROSCOP. Gemeni: Au avut discuții, certuri. Pot găsi rezolvări la toate disensiunile făcând un consiliu de familie, Rezolvarea se face doar prin dialog.

HOROSCOP. Rac: Este o săptămână cam beligerantă. Au o săptămână cu mici tensiuni, certuri, mici șicane, sfatul este să se tempereze. Nu căutați nod în papură.

HOROSCOP. Leu: N-are treabă. Eu sunt cuceritor. Dă de o dragoste nouă, ceva magic. Pasional.

HOROSCOP. Fecioară: Au avut un con de umbră o perioadă, este săptămâna îndeplinirii dorințelor, fertilitate și belsug.

HOROSCOP. Balanță: Să lasați grijile la o parte, frici, neîmpliniri, pregatiți-vă pentru o perioadă bună cu bătaie lungă.

 

Citeste aici horoscopul integral

×