x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Schimbările pe care trebuie să le faci în această vară

Schimbările pe care trebuie să le faci în această vară

07 Iun 2018   •   13:49
Schimbările pe care trebuie să le faci în această vară

În ciuda faptului că vara este momentul perfect pentru relaxare pe plajă, pentru înot şi pentru activităţi în aer liber, este de asemenea un moment ideal în care să devenim mai conştienţi de ceea ce ne dorim şi să facem unele schimbări în viaţa noastră. Astfel, Elite Daily prezintă lucrurile la care fiecare zodie ar trebui să renunţe pentru a-şi îmbunătăţi viaţa.

Berbec: Luptele pentru putere

Zilele la locul de muncă au fost destul de dificile în ultima vreme, însă încearcă să renunţi la luptele pentru putere. Pluto, planeta transformărilor, împreună cu Saturn, planeta disciplinei, se angajează în zonele privind autoritatea şi destinul tău în lume.

Taur: Mediul negativ

Este uşor să te simţi copleşit de lucrurile care se întâmplă în jurul tău. Cu toate acestea, vara este momentul ideal să renunţi la toate zonele negative şi să începi să gândeşti pozitiv. În fond, tot răul spre bine.

Gemeni: Prieteni posesivi

Posesivitatea ţi-a dat întotdeauna o stare de tensiune, aşa că este momentul să renunţi la toţi acei prieteni care reprezintă doar zone de tensiune în viaţa ta. Stai alături doar de oameni dispuşi să te înţeleagă.

Rac: Nu evita confruntările

Este momentul să-ţi reevaluezi reacţiile şi să încerci să ai mai multă disciplină. Astfel, încearcă să fii mai categoric atunci când vine vorba de propriile păreri şi nu mai accepta ca fiind corecte doar ideile celorlalţi.

Leu: Îngăduinţa

Este uşor să fii îngăduitor când vine vorba de plăcerile vieţii, însă încearcă să nu mai exagerezi cu lucrurile despre care ştii că, în realitate, nu îţi fac bine: alcool, dulciuri. Astfel, încearcă să te concentrezi în această vară şi pe lucrurile benefice pe termen lung.

Fecioară: Nu mai căuta validarea

În această vară este momentul să ai mai multă încredere în tine şi în munca ta. Astfel, renunţă la a mai căuta validarea din partea celorlalţi şi prezintă-ţi ideile cu toată convingerea că sunt bune. Încearcă, totuşi, să nu cazi în cealaltă extremă.

Balanţă: Trecut

Ai fost întotdeauna legat de trecut. Fiecare pas pe care îl faci, fiecare întâlnire pe care o ai au legătură cu trecutul tău. Vara aceasta este momentul să te detaşezi de el. Nu îl uita, însă nu mai lega orice lucru pe care îl faci de cele din trecut.

Scorpion: Bârfă

Dorinţa ta disperată de linişte te aduce în faţa unei schimbări de care ai nevoie: renunţă la bârfă. Vara aceasta concentrează-te doar pe lucrurile care ţin de tine, de familia şi prietenii tăi. De asemenea, nu te mai interesa de lucrurile care se spun despre tine. Viaţa este prea scurtă pentru astfel de probleme.

Săgetător: Cheltuitul în exces

La sfârşitul fiecărei luni te gândeşti că ai cam exagerat cu lucrurile pe care ai tot cheltuit bani. Astfel, vara aceasta este momentul ideal să te organizezi mai bine şi să renunţi la a cumpăra toate lucrurile inutile care îţi invadează casa.

Capricorn: Faţa dezinteresată

Întotdeauna eşti serios, cu o faţă care nu poate fi citită şi cu puţini oameni dispuşi să te cunoască mai bine. Prin urmare, vara aceasta încearcă să te relaxezi şi să priveşti lucrurile dintr-o altă perspectivă, cu zâmbetul pe faţă şi disponibilitatea de a asculta.

Vărsător: Relaţia ta nesfârşită cu Netflix

Serialele sunt grozave şi prezintă tot felul de realităţi, însă este momentul să renunţi la a sta atâtea ore în faţa calculatorului, privind seriale la nesfârşit. Vara aceasta este momentul să socializezi mai mult şi să te bucuri de tot felul de activităţi în aer liber.

Peşti: Telefon

Mica lume din telefonul tău este o adevărată zonă de relaxare pentru tine, motiv pentru care cel mai mult timp îl petreci cu ochii în el. Este momentul ideal să renunţi la obsesia ta legată de telefon: optează pentru o carte sau pur şi simplu priveşte mare şi discută cu prietenii.

×
Subiecte în articol: horoscop schimbari vară