x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Venus revine la mersul direct prin Gemeni. Ce înseamnă pentru dragoste și relații

Venus revine la mersul direct prin Gemeni. Ce înseamnă pentru dragoste și relații

24 Iun 2020   •   15:40
Venus revine la mersul direct prin Gemeni. Ce înseamnă pentru dragoste și relații
Sursa foto: pixabay.com

Venus revine la mersul direct prin Gemeni pe 25 iunie. De la sfârșitul lunii mai, planeta iubirii, a relațiilor și plăcerilor, numită și Micul Benefic, a devenit retrogradă în această zodie, scoțând la iveală alegerile, comunicarea și conexiunea mentală față de cei din jur, relatează yourtango.com

Venus retrogradează cam o dată la doi ani, pentru o perioadă de 40 de zile, timp în care ne simțim confuzi.

Acum însă vom putea să vedem adevărul în relațiile noastre, să scoatem la iveală părțile întunecate și să înfruntăm lucrurile pe care de obicei le evităm. 

Însă de multe ori, atunci când ne contruntăm cu partea de umbră a dragostei, poate deveni dificil să vedem care este adevărul. Dar nu îl aflăm în timp ce ne ascundem de el. Îl vom găsi doar atunci când ne vom purta corect în relațiile noastre.

După ce Venus revine la mersul său direct, vom putea lua decizii înțelepte. 

Intervalul 25 iunie - 28 iulie este cel mai important moment pentru relațiile noastre, inclusiv conversațiile pe care le avem și alegerile pe care le facem.

În timp ce alte planete se transformă acum, după intrarea Soarelui în Rac, Venus va rămâne în Gemeni până pe 7 august, asigurându-ne că vom alege o altă cale. 

În timpul mersului direct prin Gemeni a planetei Venus, observăm și o explozie de energie a Taurului. Acest lucru arată că acele sentimente de plăcere, dragoste și bogăție ne vor da târcoale, dar într-un mod mai realist. 

Energia celor două semne, Taur și Gemeni, împreună cu cea a Racului (deoarece multe planete se vor deplasa acum prin acest semn de apă) ne face să punem adevărul în centrul deciziilor pe care le vom lua.

Asta înseamnă că accentul se concentrează pe adevăruri mari, care ne pot schimba viața. Suntem mulțumiți în căsătoria sau relația noastră ? Familie ne sprijină cu adevărat ? Ne simțim conectați cu cei din jurul nostru, cu prietenii și partenerul nostru ?

Acestea sunt doar câteva dintre temele importante cărora trebuie să le facem față. Universul ne ajută mereu să rezolvăm lucrurile, chiar și atunci când suntem speriați și nu știm ce să facem.

În această perioadă ne aflăm sub semnul Racului, ceea ce înseamnă că vom fi susținuți de Soare și Mercur, care ne vor ajuta să fim în acord cu emoțiile noastre și să exprimăm ceea ce contează pentru noi.

Un alt lucru de reținut este faptul că Venus se îndreaptă direct spre mijlocul unui sezon foarte intens de eclipse.

La începutul lunii mai am văzut o eclipsă de Lună plină în Săgetător. În urmă cu câteva zile a avut loc o altă eclipsă de Lună în Rac, iar pe 5 iulie va fi o eclipsă de Lună plină în Capricorn.

Deși sunt atât de multe eclipse, suntem susținuți să facem schimbări mari în viața noastră. În timp ce eclipsele lunare înseamnă schimbare internă, iar eclipsele solare înseamnă schimbare externă, nu este de mirare să vedem atât de multă activitate în ​​timpul mersului direct al planetei Venus.

Este bine să ne amintim că este bine să avem îndoieli pentru a ne cunoaște pe noi înșine.

Însă nu trebuie să ne îndoim de propria noastră inimă. 

Trebuie să acordăm atenție asupra felului cum ne simțim în preajma persoanelor care ne sunt apropiate. Și dacă mintea noastră ne minte adesea, trupurile noastre nu ne păcălesc niciodată.

Cu toate că Venus poate guverna toate tipurile de iubire, ea are influență mai ales în relațiile noastre romantice.

În timp ce Venus își reîncepe mersul direct, Neptun devine retrograd, ceea ce de fapt ne ajută pentru că vom realiza iluziile în care am trăit și minciunile pe care le-am ignorat.

Acum vedem că avem de ales. Mereu avem de ales. Avem de ales să rămânem orbi sau să vedem adevărul. Avem de ales să dăm curs sentimentelor noastre sau nu. Avem de ales dacă dorim sau nu să alegem o altă cale.

În cele din urmă, toată această energie este ca noi să devenim mai autentici.  Persoana pe care o rănim cel mai mult evitând să luăm decizii, suntem chiar noi. 

Spunem că vrem adevărul, apoi ne este greu să facem ceea ce trebuie. De fapt singura noastră alegere este să  fim deschiși, recunoscând că poate nu trebuie să avem toate răspunsurile și că, acum, este vorba de a accepta adevărul așa cum este. Ce vom face cu el, asta vedem mai târziu.

În jurul datei de 28 iulie vom înțelege și ce avem de făcut. Atunci vom ști mai multe și vom găsi și răspunsurile pe care le-am căutat. Până atunci însă, trebuie doar să fim deschiși la adevărurile ascunse, care vor ieși la lumină, având în vedere că ce se întâmplă acum ne va ajuta să trecem la o nouă etapă de viață. 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: zodii horoscop venus gemeni