x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Irina Bara a cucerit titlul la dublu și va juca finala de simplu la Indian Harbour Beach

Irina Bara a cucerit titlul la dublu și va juca finala de simplu la Indian Harbour Beach

15 Apr 2018   •   11:30
Irina Bara a cucerit titlul la dublu și va juca finala de simplu la Indian Harbour Beach

Jucătoarea română de tenis Irina Maria Bara a cucerit titlul în proba de dublu a turneului ITF de la Indian Harbour Beach (Florida), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, şi va juca finala de simplu, după ce a disputat nu mai puţin de trei meciuri sâmbătă. 

La dublu, Bara şi Silvia Soler-Espinosa (Spania), principalele favorite, au trecut în semifinale de americancele Sophie Chang/Alexandra Mueller, favoritele numărul trei, cu 7-6 (1), 6-3, iar în ultimul act s-au impus cu 6-4, 6-2 în faţa altei perechi americane Jessica Pegula/Maria Sanchez, cap de serie numărul doi. 

La simplu, Bara (23 ani, 170 WTA) a câştigat cu 6-7 (5), 7-5, 7-5 în semifinala cu americanca Taylor Townsend (21 ani, 113 WTA), a patra favorită, după trei ore şi 27 de minute, românca fiind pe teren încă 2 ore şi 35 de minute în meciurile de dublu. 

În finală, Bara o va înfrunta pe Caroline Dolehide (SUA), o adversară de 19 ani, aflată pe locul 135 în ierarhia mondială, învinsă greu de Simona Halep în turul al treilea la Indian Wells. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: indian harbour beach Irina Bara