x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Marius Baciu a fost eliberat! „Toată situația a fost o reclamație a unui părinte cu nemulțumiri”

Marius Baciu a fost eliberat! „Toată situația a fost o reclamație a unui părinte cu nemulțumiri”

13 Noi 2019   •   21:43
Marius Baciu a fost eliberat! „Toată situația a fost o reclamație a unui părinte cu nemulțumiri”
Sursa foto: Captura Video

Marius Baciu a fost eliberat după ce a dat explicații la Parchet. Acesta a oferit și o reacție după ce fusese reținut de trupele speciale DIAS la finalul meciului Sportul Snagov – Turris Turnu Măgurele.

Împotriva lui Baciu a fost depusă o plângere din partea unui părinte al unui jucător de fotbal, pentru că ar fi luat bani să favorizeze un junior când o antrena pe Daco-Getica București.

„Am fost într-o situație jenantă și chiar nu credeam că pot să fiu eu învinuit pentru asemenea lucruri. Am rămas cu gura căscată. Sunt un om care sunt contra mafiei pariurilor, pentru că mi-a fost frică să nu se ajungă la asemenea probleme. N-am intrat eu în vreo casă de pariuri. Toată situația a fost o reclamație a unui părinte cu nemulțumiri. Eu am investit într-o școală de fotbal și nu mi-am favorizat nici propriul copil. Am investit foarte mulți bani și să ajung eu să fiu învinuit că aș fi luat bani e strigător la cer. M-am speriat foarte tare (n.r. când au venit mascații), pentru că nu știam despre ce e vorba. Am fost comunicativ și le-am explicat cu sufletul ceea ce s-a întâmplat. În situațiile astea trebuie să fii just. Eu cred că sunt și am fost un om corect și curat din orice punct de vedere. Aș vrea să vedeți persoana care m-a reclamat și să trageți concluziile”, a spus Marius Baciu la GSP.

×
Subiecte în articol: Marius Baciu