x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Condiții speciale: LPF a transmis cluburilor protocolul de reluare a jocurilor oficiale

Condiții speciale: LPF a transmis cluburilor protocolul de reluare a jocurilor oficiale

26 Mai 2020   •   23:10
Condiții speciale: LPF a transmis cluburilor protocolul de reluare a jocurilor oficiale

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat marți că a transmis cluburilor protocolul de operare în antrenamente colective și de reluare a jocurilor în condiții speciale. Acesta a fost trimis și Federației Române de Fotbal și Ministerului Sportului.

Potrivit unui comunicat al LPF, protocolul a fost trimis către cele 14 cluburi membre.

„Liga Profesionistă de Fotbal și-a continuat acțiunile în vederea reluării sezonului competițional al Campionatul Național Casa Liga 1 și a comunicat, astăzi, celor 14 cluburi membre . De asemenea, LPF a comunicat Federației Române de Fotbal, precum și Sindicatului Fotbaliștilor (AFAN), același document”, se arată în comunicat.

De asemenea, LPF anunță că documentul a fost trimis și către Federația Română de Fotbal și către Ministerului Tineretului și Sportului.

„Tot astăzi, Liga Profesionistă de Fotbal a transmis către Federația Română de Fotbal și către Comitetul Executiv al FRF, toate informațiile necesare privind reluarea campionatului, împreună cu programul de desfășurare a etapelor rămase de disputat din sezonul 2019-2020 în play-off și play-out”, se mai arată în comunicat.

Săptămâna trecută, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că începând cu 1 iunie jucătorii vor putea relua antrenamentele colective, iar începând cu 13 iunie Liga 1 ar putea reîncepe.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: lpf