x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fotbal: Florin Bratu nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Fotbal: Florin Bratu nu mai este antrenorul echipei Dinamo

23 Sep 2018   •   12:38
Fotbal: Florin Bratu nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat încheierea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul principal Florin Bratu, duminică, pe site-ul său oficial al clubului, după ultimele rezultate înregistrate. 

 

Bratu a fost numit la conducerea tehnică a echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare în luna februarie a acestui an, debutând la un meci din sferturile de finală ale Cupei României, 0-1 cu Universitatea Craiova. El a adunat 11 victorii, o remiza şi două eşecuri în sezonul trecut, în 14 partide programate în campionat (play-out) şi trei victorii, o remiză şi cinci înfrângeri în noua etape disputate în aceasta ediţie de campionat. 

Dinamo a ajuns la trei eşecuri consecutive în campionat şi are un singur punct obţinut în cinci deplasări. 

Iulian Mihăescu şi Silviu Ion (antrenori secunzi), Cătălin Grigore (antrenor cu portarii) şi Liviu Rusu (preparator fizic) se vor ocupa de pregătirea echipei înaintea meciului cu Dacia Unirea Brăila, din şaisprezecimile de finală ale Cupa României, a anunţat conducerea clubului. Partida cu Dacia Unirea Brăila se va disputa marţi 25 septembrie (ora 21,30), pe stadionul "Oţelul" din Galaţi. 

Înaintea meciului de vineri cu Poli Iaşi, pierdut cu 0-1 în Copou, managerul general al clubului, Ionel Dănciulescu, şi-a anunţat demisia din funcţie. AGERPRES

×
Subiecte în articol: dinamo bucursti antrenor Florin Bratu