x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fotbal - Liga I: FCSB - Dinamo Bucureşti, scor 3-3

Fotbal - Liga I: FCSB - Dinamo Bucureşti, scor 3-3

30 Iul 2018   •   07:01
Fotbal - Liga I: FCSB - Dinamo Bucureşti, scor 3-3

Echipele de fotbal FCSB şi Dinamo Bucureşti au încheiat la egalitate, scor 3-3 (1-1), partida disputată, duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, în cadrul etapei a 2-a a Ligii I. 

 

Golurile formaţiei FCSB au fost înscrise de Harlem Gnohere (10) şi Florinel Coman (55 şi 68), în timp ce pentru Dinamo au marcat Mircea Axente (45+4), Dan Nistor (61) şi Mihai Popescu (89).  FCSB rămâne fără victorie în acest sezon după ce, în prima etapă a Ligii I a pierdut cu 0-1 meciul din în deplasare cu Astra Giurgiu. 

În minutul 2, meciul de pe Arena Naţională a fost întrerupt de arbitrul Ovidiu Haţegan după ce galeria echipei Dinamo a aruncat în teren mai multe torţe, fumigene şi petarde. Suporterii formaţiei FCSB au răspuns cu câteva petarde, iar meciul a fost reluat după aproximativ 3 minute. 

Prima ocazie a întâlnirii a aparţinut formaţiei FCSB, în minutul 8, când şutul lui Florin Tănase de la 16 metri a fost respins în corner de Penedo. Din acea lovitură de colţ a venit şi deschiderea scorului în minutul 10. Dennis Man a executat pe jos, iar atacantul echipei FCSB, Harlem Gnohere, lăsat liber de fundaşii adverşi, a înscris cu un şut puternic de la aproximativ 11 metri. 

Dennis Man a trecut pe lângă majorarea scorului în minutul 30, însă jenat de fundaşul dinamovist Georgios Katsikas a şutat peste poartă. 

În finalul primei reprize Dinamo şi-a creat prima ocazie importantă, portarul Cristian Bălgrădean respingând cu dificultate un şut puternic al lui Sergiu Popovici de la aproximativ 30 de metri (minutul 40). Ocazia a anticipat golul egalizator al dinamoviştilor care a venit în prelungirile primei reprize. Mahlangu a centrat în careu de pe partea stângă, Benzar a respins greşit cu pieptul până la Mircea Axente care din întoarcere a plasat mingea lângă bara din dreapta lui Bălgrădean. 

Debutul părţii a doua a partidei a aparţinut formaţiei gazdă, Filip în minutul 46 şi Man în minutul 50 nereuşind să îl învingă pe Penedo cu şuturi de la distanţă. Golul de 2-1 pentru FCSB a venit însă în urma unei faze fixe în minutul 55 în urma unei greşeli a portarului Penedo. Florinel Coman, introdus la pauză în locul lui Filipe Teixeira, a executat un corner de pe partea stângă, mingea a căzut lângă bară, l-a lovit în picior pe Penedo şi a intrat în poartă. 

Dinamo a reacţionat imediat, însă şutul lui Popovici de la aproximativ 18 metri a trecut peste poarta lui Bălgrădean. Egalarea a venit în minutul 61 din piciorul lui Dan Nistor. Acesta a primit o pasă de la Hanca şi l-a învins pe portarul advers cu un şut de la aproximativ 12 metri. 

FCSB a revenit în avantaj pe tabelă şapte minute mai târziu. Florin Tănase i-a pasat lui Florinel Coman, care nemarcat fundaşii dinamovişti a înscris la colţul lung de la 15 metri lateral dreapta. Au urmat trei acţiuni ofensive consecutive ale formaţiei oaspete, însă Salomao (75), Pesici (78) şi Nistor (81) nu au reuşit să marcheze. 

Scorul final a fost stabilit în minutul 89, în urma unui corner de pe partea dreaptă. Mihai Popescu a înscris pentru 3-3 cu capul de la 8 metri de lângă fundaşul Mihai Bălaşa. Dinamo putea chiar obţine victoria în prelungirile partidei, însă şutul lui Nistor de la 20 de metri a trecut puţin peste poarta lui Bălgrădean. AGERPRES

×