x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FRF are termen până în 1 iunie să trimită UEFA planul pentru reluarea competițiilor

FRF are termen până în 1 iunie să trimită UEFA planul pentru reluarea competițiilor

25 Mai 2020   •   18:05
FRF are termen până în 1 iunie să trimită UEFA planul pentru reluarea competițiilor

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, luni, că UEFA a acceptat solicitarea făcută de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, pentru a prelungi data la care trebuia să trimită planul despre reluarea competiţiilor din ţară.

Toate federaţiile naţionale au avut ca termen limită data de 25 mai pentru a anunţa deciziile legate de reluarea competiţiilor.

Federaţia Română de Fotbal a primit acceptul de la UEFA pentru a comunica decizia în data de 1 iunie.

„Federaţia Română de Fotbal s-a adresat săptămâna trecută forului continental pentru prelungirea termenelor fixate de UEFA, în conformitate cu situaţia de la nivel naţional privind măsurile de distanţare pe perioada stării de alertă. Având în vedere anunţul autorităţilor române prin care situaţia va fi reevaluată la fiecare două săptămâni şi luând în considerare posibilitatea relaxării măsurilor, FRF a solicitat ca termenul de 25 mai, impus de UEFA pentru comunicarea calendarului competiţional, să fie prelungit până la data de 1 iunie. UEFA a acceptat azi cererea Federaţiei Române de Fotbal”, a anunțat luni FRF.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunțat că detalii despre reluarea Ligii 1 şi despre celelalte activităţi sportive vor fi anunţate pe 1 iunie.

Săptămâna trecută, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că începând cu 1 iunie jucătorii vor putea relua antrenamentele colective, iar începând cu 13 iunie Liga 1 ar putea reîncepe.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: frf ionut stroe