x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern GHINION. Filipe Teixeira s-a accidentat. Cand va reveni jucatorul

GHINION. Filipe Teixeira s-a accidentat. Cand va reveni jucatorul

13 Aug 2017   •   08:35
GHINION. Filipe Teixeira s-a accidentat. Cand va reveni jucatorul
Sursa foto: captura dolce sport

Filipe Teixeira a ieșit de pe teren accidentat în minutul 10 al partidei dintre FCSB și Astra Giurgiu, din etapa a 6-a din Liga 1.

Mijlocașul portughez în vârstă de 37 de ani a călcat strâmb în startul partidei și și-a luxat glezna. Filipe Teixeira a primit îngrijiri din partea staff-ului medical al celor de la FCSB şi a revenit pe teren, dar nu pentru foarte mult timp. În minutul 10 al partidei cu Astra Giurgiu, portughezul i-a făcut semn că nu mai poate continua lui Nicolae Dică şi a fost înlocuit de Cătălin Golofca, mijlocaş transferat de FCSB de la FC Botoşani. Portughezul este suspect de entorsă la glezna stângă!

Nicolae Dică a vorbit despre accidentările suferite de Filipe Teixeira şi Mihai Bălaşa. Antrenorul lui FCSB speră să reuşească să-i recupereze pe cei doi jucători până la meciul cu Sporting Lisabona, din playoff-ul Champions League, care va avea loc pe 15 august, de la ora 21:45.

 „Bălaşa şi Teixeira sunt accidentaţi. O să vedem mâine ce accidentări au. Acesta este ghinionul cel mai mare şi sperăm să-i recuperăm până la meciul cu Sporting.”

×
Subiecte în articol: filipe teixeira