x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sepsi - Academica Clinceni, întrerupt după circa 15 minute din cauza vremii! Meciul va fi reluat marţi

Sepsi - Academica Clinceni, întrerupt după circa 15 minute din cauza vremii! Meciul va fi reluat marţi

09 Dec 2019   •   20:58
Sepsi - Academica Clinceni, întrerupt după circa 15 minute din cauza vremii! Meciul va fi reluat marţi

UPDATE Meciul dintre ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Academica Clinceni, întrerupt din cauza ceţii, luni seara, după circa 15 minute, va fi reluat marţi, de la ora 16:00, a anunţat clubul Academica pe pagina sa de Instagram.

Meciul de pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, în cadrul etapei a 20-a a Ligii I, era programat de la ora 18:00, însă a început cu o întârziere de aproape o oră din cauza ceţii.

Arbitrul George Găman a decis să întrerupă partida după doar 15 minute de joc din cauza condiţiilor slabe de vizibilitate. Partida va continua marţi din momentul întreruperii, de la scorul de 0-0.

 

Stire initiala Meciul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Academica Clinceni, din etapa a 20-a a Ligii I de fotbal, care ar fi trebuit să înceapă luni, la ora 18:00, a fost amânat o oră din cauza ceţii, a anunţat Digi Sport

"Arbitrul a decis să amâne partida cu o oră, conform regulamentului. Dacă nici atunci nu se va putea juca, meciul va fi reprogramat", informează Digi Sport.

Partida este programată să se desfăşoare pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.
AGERPRES

×