x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CFR Cluj a rezistat în fața granzilor de la Sevilla

CFR Cluj a rezistat în fața granzilor de la Sevilla

20 Feb 2020   •   22:01
CFR Cluj a rezistat în fața granzilor de la Sevilla

Ce frumos ar fi fost un 1-0! Nu au lipsit decât 10 minute. Campiona României a jucat de la egal la egal cu Sevilla, la Cluj, remizând cu scorul de 1-1 în turul șaisprezecimilor de finală din Europa League. Scorul a fost deschis de Ciprian Deac, dintr-o lovitură de la 11 metri, acordată în minutul 59. Manea a centrat foarte bine din partea dreaptă în interiorul careului advers, iar mingea trimisă de el l-a lovit în mână pe Jules Kounde, fundașul central al spaniolilor. După consultarea VAR, centralul Deniz Aytekin a indicat punctul cu var. Oaspeții au egalat însă în minutul 82.

Din faza 16-„imilor" Europa League, toate partidele beneficiază de arbitraj VAR. Meciul dintre CFR și Sevilla a început cu 6 minute întârziere, deoarece, în momentele premergătoare începerii jocului, arbitrul german Deniz Aytekin a realizat că nu poate să comunice prin căști cu colegii săi de la VAR. Într-un final, legătura a fost restabilită, iar partida a început la 20:01, cel mai târziu dintre toate disputele programate la 19:55.

Partida i-a atras ca un magnet pe suporterii clujeni: campioana României a vândut aproape 20.000 de tichete și a încasat 200.000 de euro din vânzarea de bilete. (M.S.)

×
Subiecte în articol: cfr cluj