x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Gaziantep i-a transmis lui Şumudică să se întoarcă în Turcia: Știam unde se va ajunge

Gaziantep i-a transmis lui Şumudică să se întoarcă în Turcia: Știam unde se va ajunge

23 Mar 2020   •   16:46
Gaziantep i-a transmis lui Şumudică să se întoarcă în Turcia: Știam unde se va ajunge

Marius Şumudică a revenit în România alături de staff-ul său pentru a fi alături de familia sa. Tehnicianul a fost acuzat că a părăsit Turcia fără a primi aprobarea patronilor de la Gaziantep. Gaziantep Gazişehir i-a transmis lui Şumudică să revină în Turcia până la data de 27 martie.

După ce hotelul în care era cazat s-a închis din cauza pandemiei de coronavirus, Marius Şumudică a luat decizia de a reveni în România.

Tehnicianul a părăsit Turcia într-un avion privat, alături de tot staff-ul său alcătuit din români.

După ce a fost acuzat că a părăsit Turcia fără a primi permisiunea patronului de la Gaziantep, gruparea din Turcia i-au transmis tehnicianului român să revină în ţară până la data de 27 martie.

„Sunt puţin mirat de atitudinea celor doi preşedinţi. Mi-au comunicat pe WhatApp ca pe 27 să vin acolo împreună cu echipa. Am avut o discuţie cu preşedintele clubului. I-am explicat că voi pleca acasă, după care ieri am vorbit şi am stabilit programul după nişte date după ureche. Federaţia nu a luat nicio decizie.Nu înţeleg decizia lor, de ce îi deranjează că am plecat acasă din moment ce am anunţat. Cel mai important este să stăm în casă. Eu am venit să stau în casă cu familia mea. Nu se face niciun fel de antrenament. Noi ne-am făcut treaba din punct de vedere profesional. Aripa hotelului în care stăteam s-a închis. Am fost atât de deştept încât ştiam unde se va ajunge. Am făcut un filmuleţ, prin care să vadă toată lumea că hotelul e închis şi ni s-a spus să îl părăsim”, a spus Marius Şumudică, la PRO X.

 

 

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: marius sumudica