x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Transfer vara 2018. Real Madrid l-a transferat pe portarul Courtois de la Chelsea Londra

Transfer vara 2018. Real Madrid l-a transferat pe portarul Courtois de la Chelsea Londra

08 Aug 2018   •   23:04
Transfer vara 2018. Real Madrid l-a transferat pe portarul Courtois de la Chelsea Londra

Echipa spaniolă de fotbal Real Madrid, câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale Ligii Campionilor, l-a transferat pe portarul belgian Thibaut Courtois de la formaţia engleză Chelsea Londra, au confirmat miercuri seara cele două cluburi.

Courtois (26 ani), desemnat cel mai bun goalkeeper de la Cupa Mondială 2018, a semnat un contract pe şase sezoane cu Real Madrid, urmând să fie prezentat fanilor în cursul zilei de joi la prânz, pe stadionul Santiago Bernabeu.

Valoarea transferului nu a fost dezvăluită, însă, potrivit presei spaniole, madrilenii au acceptat să plătească 35 milioane euro clubului londonez în schimbul portarului naţionalei Belgiei.



În cadrul acordului dintre cele două cluburi, Real Madrid l-a împrumutat pentru un sezon la Chelsea pe mijlocaşul croat Mateo Kovacic.

Pentru a suplini plecarea lui Thibaut Courtois la Real Madrid, Chelsea Londra se pregăteşte să-l aducă pe portarul spaniol Kepa Arriyabalaga de la Athletic Bilbao, pentru suma record de 80 milioane euro.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Courtois real madrid