x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Handbal feminin: CSM Bucureşti a câştigat fără emoţii Supercupa României

Handbal feminin: CSM Bucureşti a câştigat fără emoţii Supercupa României

04 Sep 2016   •   00:10
Handbal feminin: CSM Bucureşti a câştigat fără emoţii Supercupa României
Sursa foto: CSMBUCURESTI

CSM Bucureşti a câştigat Supercupa României la handbal feminin, după ce a dispus de CSM Roman cu scorul de 23-17 (13-6), sâmbătă, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Bucureşti.

CSM Roman, finalista ediţiei trecute a Cupei României, a marcat primul gol al meciului, dar campioana en titre, CSM Bucureşti, a punctat de trei ori la rând şi apoi a controlat clar prima repriză, intrând la pauză cu un avans considerabil, 13-6.

CSM Roman a făcut o reprize a doua mai bună şi a reuşit să reducă diferenţa, dar succesul echipei antrenate de Jakob Vestergaard nu a putut fi pus la îndoială.

Pentru CSM Bucureşti, campioana en titre a Europei, au marcat Gnosiane Niombla - 5 goluri, Camille Ayglon Saurina - 4, Carmen Martin - 3, Maja Mehmedovic - 3, Isabelle Gullden - 2, Linnea Torstensson - 2, Oana Manea - 2, Bianca Bazaliu - 1, Line Jorgensen - 1.

Golurile echipei CSM Roman, antrenată de macedoneanul Andon Boskovski, au fost marcate de Ana Iuganu - 5, Jasna Toskovic - 3, Oana Chitacu - 3, Irina Glibko - 2, Carmen Stoleru - 2, Lăcrămioara Cilic - 1, Raluca Agrigoroaei - 1.

A fost a şasea ediţie a competiţiei, primele cinci fiind câştigate de HCM Baia Mare (de trei ori) şi de Oltchim Râmnicu Vâlcea (de doua ori). CSM Bucureşti a jucat pentru al doilea an cu trofeul pe masă, ediţia trecută fiind pierdută în faţa formaţiei din Baia Mare.

CSM Roman a jucat pentru a cincea oară cu un trofeu pe masă (luând în calcul toate competiţiile), dar nu a câştigat niciunul.

Sursa: AGERPRES

×