x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Rugby: Fostul căpitan al naționalei Angliei se retrage din activitate

Rugby: Fostul căpitan al naționalei Angliei se retrage din activitate

07 Noi 2019   •   15:40
Rugby: Fostul căpitan al naționalei Angliei se retrage din activitate
Sursa foto: Picasa

Dylan Hartley, fostul căpitan al echipei de rugby a Angliei, a anunţat că se retrage din activitate din cauza unei accidentări la genunchi care l-a costat prezenţa în lotul pentru Cupa Mondială 2019 din Japonia.

Hartley, 33 ani, care a condus XV-le ''trandafirilor'' la triumf în Turneul celor Şase Naţiuni din 2016 şi 2017, s-a accidentat în decembrie 2018 la un meci al echipei sale Northampton Saints cu Worcester şi nu a mai jucat de atunci.

Jucătorul de origine neozeelandeză nu a fost inclus de selecţionerul Eddie Jones în lotul de 31 jucători care a ajuns până în finala Cupei Mondiale, unde a pierdut contra Africii de Sud.

''Ultimele luni au fost dificile din punct de vedere mental şi fizic, pentru că a trebuit să accept faptul că nu mai sunt capabil să concurez. Sunt extrem de mândru de călătoria mea, atât cu Saints, cât şi cu Anglia, dar acum e timpul potrivit să-mi agăţ ghetele în cui. Am venit în Anglia când eram tânăr şi am sperat că voi juca nişte meciuri şi voi vedea lumea. Nu mi-am imaginat că voi juca 14 ani la un club special şi că voi reprezenta şi voi fi căpitanul Angliei'', a declarat Hartley.

Cu XV-le Angliei, Hartley a disputat 97 de meciuri, fiind depăşit la numărul de selecţii doar de Jason Leonard (114), iar la Saints a strâns peste 250 de meciuri.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: rugby