x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi ULTIMA ORĂ. Verdict DUR al medicilor pentru Cristina Neagu. Va lipsi cel puțin șase luni

ULTIMA ORĂ. Verdict DUR al medicilor pentru Cristina Neagu. Va lipsi cel puțin șase luni

13 Dec 2018   •   10:48
ULTIMA ORĂ. Verdict DUR al medicilor pentru Cristina Neagu. Va lipsi cel puțin șase luni
Sursa foto: Captura TV

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015 şi 2016, a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi va rata ultimele două meciuri ale României la Campionatul European de handbal feminin din Franţa - EHF EURO 2018.

''Din păcate, diagnosticul Cristinei a fost confirmat: ligament încrucişat anterior rupt. Căpitanul echipei naţionale va continua să fie alături de echipă la Paris, iar stafful medical analizează toate opţiunile pentru o recuperare cât mai rapidă'', a precizat Federaţia Română de Handbal pe pagina sa de Facebook.

Neagu s-a accidentat la genunchiul drept în min. 51 al partidei dintre România şi Ungaria (29-31), miercuri seara, la Nancy, când a aterizat greşit la un duel cu Szimonetta Planeta. Interul stânga ar putea fi indisponibil mai multe luni, iar acest lucru va afecta şi echipa de club, CSM Bucureşti, calificată în grupele principale ale Ligii Campionilor.

Selecţionerul naţionalei României, Ambros Martin, a chemat-o de urgenţă la lot pe Bianca Bazaliu, de la CSM Bucureşti, pentru a acoperi postul de inter stânga.

România s-a calificat în semifinalele EURO 2018 şi va juca vineri, de la ora 18,30, contra Rusiei, campioana olimpică en titre, iar duminică va evolua într-una din finale (mică sau mare).

Considerată drept cea mai bună handbalistă din lume în acest moment, Neagu nu va pleca în România. Ea va rămâne în Franța și va merge la Paris, alături de restul echipei noastre.

Cristina vrea să fie lângă colegele sale și să le încurajeze.

×
Subiecte în articol: cristina neagu