x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Caldo Privat Security îi susține pe tinerii baschetbaliști care participă la Olimpiada Liceelor McDonald’s 2018

Caldo Privat Security îi susține pe tinerii baschetbaliști care participă la Olimpiada Liceelor McDonald’s 2018

13 Mar 2018   •   12:04
Caldo Privat Security îi susține pe tinerii baschetbaliști care participă la Olimpiada Liceelor McDonald’s 2018

Caldo Privat Security este o firmă formată din tineri îndrăzneți care și-au propus să schimbe maniera în care este abordat domeniul pazei și protecției, dar și al securității personale. Prin intermediul serviciilor de o calitate excepțională, Caldo Privat Security construiește legături avantajoase, de ambele părți, astfel încât să-și sprijine clienții în dezvoltarea afacerilor acestora.

Compania este licențiață, conform Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecției persoanelor, dar și pentru activitatea de proiectare, instalare, modificare, întreținere a componentelor și a sistemelor de alarmare împotriva efracției.

La fiecare eveniment, clienții Caldo Privat Security beneficiază de prevederile poliței de asigurare încheiate cu Omniasig. Această poliță este în valoare de 250.000 de euro.

Compania dispune de un Serviciu Privat de Pompieri, creat din dorința de a satisface necesitățile de pe piața de securitate. Astfel, reprezentanții companiei au dezvoltat un nou concept integrat de măsuri privind activitățile de luptă contra incendiilor și de prevenire a acestora.

Caldo Privat Security este o companie abilitată să pregătească în vederea atestării personalul de securitate în meseria de agent de securitate și manager de securitate.

Dând dovadă de profesionalism, seriozitate și receptivitate în relațiile parteneriale, Caldo Privat Security oferă de 11 ani servicii de pază și control acces, monitorizare și intervenție, transport valori, gardă de corp, supraveghere video permanentă, instalare sisteme de securitate, servicii de stingere a incendiilor, evaluare a competențelor profesionale ale personalului de securitate, consultanță la analiza de risc la securitate fizică, prestate de personalul specializat în servicii integrate de securitate privată.

Caldo Privat Security oferă aceste servicii la nivel național. Astfel, reprezentanți Caldo Privat Security întâlnim în Deva, Sfântu Gheorghe, Alexandria, Ploiești, Slobozia, Zalău, Galați, Alba Iulia, Drobeta Turnu-Severin, Pitești, Reșița, Bacău, Timișoara, Craiova, Arad, Târgu-Mureș, Oradea, Tulcea, Târgu Jiu, Miercurea Ciuc, Sibiu, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Iași, Constanța, Brăila etc.

De asemenea, Caldo Privat Security susține performanța. Conștientă fiind că, doar datorită performanței poți ajunge în vârful piramidei, echipa Caldo Privat Security este mereu alături de tinerii sportivi care nu consideră sportul  un hobby, ci o cale spre succes.

Caldo Privat Security a asigurat paza și protecția  la Olimpiada Liceelor McDonald’s, o competiţie sportivă locală, adresată atât fetelor cât şi băieţilor pasionaţi de tenis de masă, baschet, handbal, volei sau fotbal în sală.

Fiind o componentă nelipsită din ansamblul măsurilor organizatorice specifice Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, Caldo Privat Security a fost prezentă încă de la începutul anului la Olimpiada Liceelor McDonald’s la handbal masculin și feminin (faza națională). Aceste întreceri au avut loc între 19-21 ianuarie.

Pe parcursul celor trei zile dedicate întrecerilor sportive, agenții Caldo Privat Security au monitorizat în permanență evoluția evenimentului, astfel încât cei peste 300 de participanți (sportivi si spectatori) s-au putut bucura de fiecare moment, în deplină siguranță.

De fiecare moment s-au bucurat și sportivii și spectatorii, care au fost prezenți la Olimpiada Liceelor McDonald’s 2018 la baschet masculin și feminin. Întrecerile s-au desfășurat în weekend-ul care tocmai a trecut (9-11 martie). Pe parcursul a trei zilei, agenții Caldo Privat Security s-au ocupat, ca întotdeauna, de obicei de buna desfășurare a evenimentului. Astfel, atât cei aproximativ 120 de sportivi, cât și cei aproximativ 150 de spectatori au fost în deplină siguranță. Competiția a fost organizată de Inspectoratul Școlar al Municipiului București în parteneriat cu Sport Evolution Group.

Performanța înseamnă profesionalism, seriozitate, receptivitate, corectitudine, caracteristici pe care le regăsim la Caldo Privat Security. Astfel, acolo unde oamenii se străduiesc să facă performanță, agenții Caldo Privat Security sunt prezenți pentru a le asigura paza și protecția astfel încât competiția sportivă să se desfășoare în condiții de maximă siguranță.

×