x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe (VIDEO) Disperat, i-a dat ulei de CANABIS fiicei sale aflate pe moarte, copilul revenindu-și spectaculos. Oncologul a făcut plângere la poliție, tatăl va înfunda pușcăria

(VIDEO) Disperat, i-a dat ulei de CANABIS fiicei sale aflate pe moarte, copilul revenindu-și spectaculos. Oncologul a făcut plângere la poliție, tatăl va înfunda pușcăria

21 Ian 2015   •   09:14
(VIDEO) Disperat, i-a dat ulei de CANABIS fiicei sale aflate pe moarte, copilul revenindu-și spectaculos. Oncologul a făcut plângere la poliție, tatăl va înfunda pușcăria

Un tată singur se confruntă cu ani grei de închisoare, după ce i-a dat ulei de canabis medicinal fiicei sale aflate pe moarte, pentru a-i ușura suferința.

Australianul Adam Koessler a fost acuzat la începutul acestei luni, după ce i-a administrat fiicei sale în vârstă de doi ani, Rumer Rose, în încercarea de a-i trata un neuroblastom aflat în stare avansată. Doctorii îi dăduseră micuței șanse de supraviețuire de 50%.

Într-o declarație pentru Newcastle Herald, Koessler a explicat cum fiica sa a aratat semne considerabile de ameliorare după ce uleiul a fost amestecat cu nucă de cocos și dat copilului. "Corpul ei a prins din nou viață. Rumer și-a revenit foarte repede. Mi-a spus imediat "Tati, nu mă mai doare burtica", a putut să mănânce cum n-a mai făcut-o de foarte mult timp și vreau să vă spun că începuse să câștige în greutate. A avut din nou energie și a vrut să meargă afară cu mine în loc să stea culcată pe spate, cu picioarele ghemuite de durere. Culoarea pielii ei s-a întors, ochii ei străluceau din nou, ne uitam unul la altul complet uimiți. Nici ea și nici eu nu ne-am așteptat să se simtă atât de bine".

Citeste si:

"Activitate SEXUALĂ nefirească" în Parlamentul Marii Britanii! Document TOP SECRET, descoperit în Arhivele Naţionale (VIDEO)

Astronomii, aproape de o DESCOPERIRE EPOCALĂ! Semnale MISTERIOASE, interceptate LIVE de un telescop din Australia (VIDEO)


10 MILIOANE DE VIZUALIZĂRI! DEMONSTRAŢIE INEDITĂ: Cum să cucereşti o femeie în 30 de secunde! (VIDEO)

Înregistrarea care i-a BULVERSAT pe cercetători: Ce a descoperit un puşti pe fundul oceanului. "Este un document-video unic!" (VIDEO)

CEL MAI PĂZIT loc de pe planetă! Este sub pământ, a stat închis 23.000 de ani şi doar trei persoane au codul de acces (VIDEO)





Cu toate acestea, Koessler a fost arestat după ce s-a dus în Brisbane, unde s-a întâlnit cu medicul oncolog fiicei sale, care făcuse plângere la poliție că bărbatul îi administrează substanțe înterzise copilului de doi ani. El a fost acuzat de furnizarea și administrarea de droguri periculoase unei persoane sub 16 ani, posesie de droguri periculoase, și va apărea în instanță.

Condiția de eliberare e să nu-și mai vadă fiica, copilul fiind la terapie intensivă, în urma convulsiilor, după ce polițiștii i-au confiscat uleiul de canabis.

Dar, în urma arestării lui Koessler, o petiție a fost lansată pe change.org, semnatarii acesteia solicitându-i ministrului Justiției Jarrod Bleijie și premierului Campbell Newman să intervină în acest caz.

Petiția prevede: "Este inuman și nedrept să arestezi un părinte care a acționat din dragoste pentru copilul său, dorind să-i prelungească viața și obținând rezultate uluitoare pentru sănătatea micuței, mai ales când vine vorba de astfel de boli grave. În afară de cruzimea chinuitoare de a elimina drepturile părintești în impunerea condițiilor de eliberare, această decizie este contrar a ceea ce este deja cunoscut și bine documentat, cu privire la beneficiile uleiui de canabis de grad MEDICAL, același tip administrat de Koessler. Adam Koessler merită să-și vadă copilul reintegrat în societate, acuzațiile împotriva lui respinse, precum și dreptul de a decide optiuni de tratament pentru propriul copil. Nu poți să obligi un părinte să aleagă ce tratament vrei tu pentru copilul lui, iar dacă n-o face să-l bagi în pușcărie"

Mai mult de 30.000 de persoane au semnat petiția.

Un mesaj pe Facebook, postat ieri, spune: "Pentru micul nostru înger Rumer Rose. Știm că tati nu poate fi cu tine acum, dar lumea este de partea lui. Toată lumea îți trimite energie vindecatoare si sperăm ca tatăl tău să te vadă în curând. Fii puternică, rezistă pentru tati și pentru tine".

Iată drama altui părinte, care și-a salvat copilul cu același tratament pentru care lui Koessler îi este interzis acum să-și vadă fetița.

×