x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Walmart a retras de pe site-ul său canadian un pulover de Crăciun care elogia cocaina

Walmart a retras de pe site-ul său canadian un pulover de Crăciun care elogia cocaina

10 Dec 2019   •   22:30
Walmart a retras de pe site-ul său canadian un pulover de Crăciun care elogia cocaina

Lanţul american de magazine Walmart a anunţat că a retras de pe site-ul său canadian un pulover de Crăciun care aducea elogii cocainei, informează AFP.

Puloverul avea imprimat un desen care îl reprezenta pe Moş Crăciun în extaz, cu un pai în mână şi trei linii albe trasate pe o masă în faţa lui.

Pe acelaşi articol vestimentar era imprimat şi mesajul „Let it snow” („Să ningă”, n.r.). În argoul american, termenul „snow” („zăpadă”) înseamnă „cocaină”.

Descrierea produsului, comercializat de un vânzător terţ pe site-ul canadian al grupului Walmart, era explicit: „Cea mai bună zăpadă vine din America de Sud (...) De aceea lui Moş Crăciun îi place să savureze momentul în care pune mâna pe zăpadă columbiană de foarte bună calitate”.

O purtătoare de cuvânt a companiei Walmart a confirmat marţi pentru AFP că articolele vizate au fost retrase de pe site-ul canadian în weekendul trecut şi că acestea nu au fost comercializate în magazinele grupului.

Ea nu a precizat însă perioada de timp în care acele pulovere au rămas disponibile spre vânzare pe site-ul canadian al grupului Walmart.

Aceste pulovere „nu reprezintă valorile Walmart şi nu îşi au locul pe site-ul nostru”, a anunţat compania americană într-un comunicat, în care a prezentat scuze publice.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: walmart cocaina