x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie A fost stabilit un cerc de suspecți în cazul fetiței ucise în Baia Mare

A fost stabilit un cerc de suspecți în cazul fetiței ucise în Baia Mare

20 Iul 2018   •   19:33
A fost stabilit un cerc de suspecți în cazul fetiței ucise în Baia Mare

Un cerc format din patru suspecţi a fost stabilit de către anchetatori în cazul fetiţei de 5 ani ucisă şi violată la Baia Mare la începutul lunii mai, a afirmat, vineri, la Cluj, şeful IGPR, Ioan Buda. 

"Ancheta de la Baia Mare, lucrăm intens la acest caz, sub coordonarea procurorului, avem acolo un cerc de patru suspecţi, suntem şi facem paşi buni. Sperăm cât mai repede să rezolvăm şi acest caz", a spus şeful Poliţiei Române. 

Acesta a afirmat că probele ADN sunt în prezent comparate şi analizate în laborator. 

"Toate cazurile sunt dificile, cel puţin ceea ce înseamnă omoruri, violuri. (...) Dar să ştiţi că lucrăm, chiar lucrăm, se lucrează într-o echipă mixtă, complex şi să sperăm că vom avea şi rezultate în acest sens", a spus şeful IGPR. 

Ioan Buda a participat în cursul zilei de vineri, la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" din Cluj-Napoca, la ceremonia de absolvire a unei noi promoţii, formată din 148 de tineri. 

În cursul zilei de 1 mai, o fetiţă în vârstă de 5 ani din municipiul Baia Mare a fost găsită moartă de sora ei în vecinătatea imobilului în care locuieşte familia. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, dispariţia fetiţei a fost semnalată la numărul 112, iar ulterior cadavrul a fost descoperit de sora minorei într-o clădire apropiată de domiciliul familiei. 

"Tatăl fetiţei le-a precizat procurorilor implicaţi în cercetarea cazului şi poliţiştilor că fetiţa a dispărut luni, în jurul orei 15,00, iar semnalarea dispariţiei a fost făcută abia în jurul orei 23,30, foarte târziu din momentul constatării dispariţiei. (...) Cadavrul fetiţei a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare iar în urma necropsiei se va stabili cauza decesului. Rezultatele ar putea fi comunicate în cursul zilei de azi", a spus Florina Meteş la acel moment.AGERPRES

×