x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie ALERTĂ Dragnea, după audierea la Parchetul General: Am fost citat ca martor privind afirmațiile despre tentativa de lovitură de stat

ALERTĂ Dragnea, după audierea la Parchetul General: Am fost citat ca martor privind afirmațiile despre tentativa de lovitură de stat

14 Sep 2018   •   18:23
ALERTĂ Dragnea, după audierea la Parchetul General: Am fost citat ca martor privind afirmațiile despre tentativa de lovitură de stat

UPDATE -  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că a fost citat la Parchetul General în calitate de martor în legătură cu afirmaţiile despre tentativa de lovitură de stat la protestul din 10 august. 

"Am fost citat ca martor în legătură cu afirmaţiile despre tentativa de lovitură de stat. Am fost întrebat dacă am elemente în sprijinul afirmaţiilor mele şi le-am prezentat procurorului", a spus Dragnea la ieşirea din Parchet. 

ȘTIREA INIȚIALĂ - Liviu Dragnea a ajuns, vineri seară, la sediul Parchetului General, unde a fost chemat în calitate de martor, conform declarațiilor sale, în dosarul privind intervenţia jandarmilor la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei. 

Aproximativ 770 de plângeri penale au fost înregistrate la Secţia Parchetelor Militare din partea unor persoane care au avut de suferit în urma intervenţiei jandarmilor la protestul din 10 august. 

Procurorii militari au deschis un dosar penal în care s-a început urmărirea penală in rem pentru săvârşirea infracţiunilor de purtare abuzivă, abuz în serviciu şi neglijenţă în serviciu în legătură cu modul în care au intervenit jandarmii în timpul protestului din Piaţa Victoriei. 

Liderul PSD nu a dorit să facă nicio declarație însă a promis jurnaliștilor că va discuta cu ei atunci când va pleca.

Știre în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea