x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Răsturnare de situație în cazul celor doi bărbați reținuți pentru crimele de la fabrica de ciment din Capitală

Răsturnare de situație în cazul celor doi bărbați reținuți pentru crimele de la fabrica de ciment din Capitală

18 Iul 2018   •   09:33
Răsturnare de situație în cazul celor doi bărbați reținuți pentru crimele de la fabrica de ciment din Capitală

Magistrații Tribunalului București i-au plasat sub control judiciar pe cei doi suspecți reținuți marți în dosarul morții paznicilor din Capitală, respingând propunerea de arestare preventivă a procurorilor, scrie Cancan.


Inițial, cei doi bărbaţi au fost reținuți pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, respectiv omor calificat asupra a doi paznici aflaţi într-o hală din Capitală, aceştia fiind acuzaţi că ar fi bătut un alt paznic în 2017, care ulterior a decedat.

"În noaptea de 15-16.07.2018, în incinta unei fabrici situate pe bd. Timişoara, la nivelul 1 al unei hale dezafectate, cei doi inculpaţi ar fi exercitat acte de violenţă asupra victimelor M.M. şi C.M., agenţi de pază care-şi desfăşurau activitatea la obiectivul menţionat, care au provocat căderea acestora la nivelul inferior şi lovirea de plan dur, leziunile suferite (traumatism toracic cu multiple fracturi costale, ruptură de splină, traumatism abdominal, ruptură de parenchim renal, respectiv multiple fracturi costale, hemoperitoneu, fractură de bazin) conducând la decesul victimelor", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti transmis, marţi, AGERPRES.

Victimele au fost găsite luni dimineaţă, conform unui anunţ al Poliţiei.

Totodată, cei doi sunt suspectaţi că în 2017 ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui alt agent de pază care îşi desfăşura activitatea la obiectivul menţionat, provocându-i leziuni traumatice cranio-cerebrale - fracturi craniene care au cauzat decesul.

Cadavrul acestuia a fost descoperit la circa o lună de la data semnalării dispariţiei, iar starea corpului neînsufleţit nu a permis atunci stabilirea cu certitudine a mecanismului de producere a leziunilor traumatice.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti - Secţia de urmărire penală şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. 

×