x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav la Constanţa! Trei persoane au fost rănite după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturism

Accident grav la Constanţa! Trei persoane au fost rănite după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturism

15 Mai 2019   •   17:07
Accident grav la Constanţa! Trei persoane au fost rănite după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturism
Sursa foto: Captura Antena 3

Trei persoane au fost rănite după ce un microbuz de transport călători a intrat în coliziune cu un autoturism, fiind apoi proiectat într-un copac de pe marginea şoselei, accident rutier petrecut miercuri, pe DN 39E, între Cumpăna şi Constanţa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, şoferul microbuzului nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a acroşat un autoturism al cărui şofer se angajase într-o depăşire regulamentară. În microbuz nu se aflau pasageri, autovehiculul retrăgându-se la garaj.

"În data de 15.05.2019, ora 11:20, un bărbat de 40 ani a condus un microbuz pe DN39E, dinspre Cumpăna către Constanţa, şi când a ajuns în zona Km 1+30m nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a acroşat un autoturism, condus de un bărbat de 41 ani care se angajase regulamentar în depăşirea microbuzului. Vehiculele au părăsit partea carosabilă, microbuzul fiind proiectat într-un copac de pe partea stângă a sensului de mers", a transmis IPJ Constanţa.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului microbuzului şi a două pasagere care se aflau pe locurile din spate ale autoturismului, victimelor fiindu-le acordate primele îngrijiri medicale de către un echipaj SMURD. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident DN 39E