x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Focuri de armă într-un cimitir din Dâmboviţa

Focuri de armă într-un cimitir din Dâmboviţa

06 Dec 2018   •   16:10
Focuri de armă într-un cimitir din Dâmboviţa

Un preot din municipiul Moreni a chemat, joi, Poliţia după ce în cimitir a fost agresat verbal de doi bărbaţi, iar la venirea oamenilor legii unul dintre agresori l-a atacat pe un poliţist care a tras un foc de armă în plan vertical pentru a se apăra, informează IPJ Dâmboviţa.


''Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au fost sesizaţi de către un preot cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta cimitirului din Moreni, a fost agresat verbal de două persoane. Un echipaj de Poliţie s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care au fost identificate persoanele descrise de reclamant, doi bărbaţi, tată şi fiu'', precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, în timp ce poliţiştii încercau să-l imobilizeze pe bărbatul de 60 de ani, fiul acestuia, de 32 de ani, a agresat pe unul dintre poliţişti.

''Cei doi bărbaţi au avut un comportament agresiv, au refuzat să se legitimeze şi să fie conduşi la sediul Poliţiei. Fiind atacat din spate iniţial, agentul de Poliţie a executat un foc de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare, fără a cauza victime sau pagube materiale, reuşind imobilizarea celor doi agresori'', precizează IPJ Dâmboviţa.

La faţa locului s-au deplasat şi alte echipaje, bănuiţii au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Poliţiei Munincipiului Moreni pentru audieri.

Cei în cauză sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj. În prezent, aceştia se află la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru dispunerea unei măsuri preventive. AGERPRES

×
Subiecte în articol: focuri de arma cimitir dămboviţa