x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Nebunie pe drumul spre mare. Trei accidente au avut loc pe Autostrada Soarelui

Nebunie pe drumul spre mare. Trei accidente au avut loc pe Autostrada Soarelui

10 Aug 2018   •   10:50
Nebunie pe drumul spre mare. Trei accidente au avut loc pe Autostrada Soarelui

Traficul este aglomerat, vineri dimineaţă, pe DN 39, între staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud, din judeţul Constanţa, la ieşirea de pe Autostrada A4 şi la intrarea pe DN 39, pe podul de la Agigea, precum şi pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Constanţa. Centrul Infotrafic precizează că pe autostradă s-au produs trei accidente vineri dimineaţă, din cauza vitezei.

 

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia rutieră este intensă pe DN 39, între staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud, din judeţul Constanţa. Se circulă îngreunat la ieşirea de pe Autostrada A4 şi intrarea pe DN39, pe podul de la Agigea, din cauza capacităţii reduse de preluare a fluxului auto venit de pe autostradă, scrie Romaniatv.

Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de mers către Constanţa, între kilometrii 105 şi 144, unde au avut loc trei accidente rutiere fără victime, pe fondul vitezei şi nepăstrării distanţei de siguranţă dintre autovehicule.

Pe celălalt sens de mers nu sunt însă semnalate probleme deosebite de fluenţă, traficul fiind moderat, precizează Infotrafic.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie, să respecte limitele legale de viteză, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii, să folosească luminile de întâlnire, să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc, să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate şi să aibă permanent o conduită preventivă la volan.

 

×
Subiecte în articol: accident