x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Vâlcea! Un bărbat care consolida o casă a murit prins sub un zid ce s-a prăbuşit

Tragedie în Vâlcea! Un bărbat care consolida o casă a murit prins sub un zid ce s-a prăbuşit

17 Apr 2018   •   13:55
Tragedie în Vâlcea! Un bărbat care consolida o casă a murit prins sub un zid ce s-a prăbuşit

Un bărbat de 42 de ani, care lucra pentru consolidarea fundaţiei unei case din localitatea vâlceană Păuşeşti - Măglaşi, a murit marţi după ce a fost prins sub un zid care s-a prăbuşit, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu. 

El a precizat că accidentul s-a produs în jurul orei 11,40, echipele de pompieri intervenind timp de peste o oră pentru scoaterea victimei de sub dărâmături. 

Conform reprezentantului ISU Vâlcea, bărbatul scos în jurul orei 13,00 de sub zidul prăbuşit prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, iar un echipaj medical prezent la faţa locului a pronunţat decesul acestuia. 

Pentru scoaterea victimei de sub dărâmături au intervenit mai multe echipe de pompieri de la ISU Vâlcea, precum şi 10 voluntari din Păuşeşti - Măglaşi, care au acţionat pentru îndepărtarea molozului, atât manual, cât şi cu ajutorul unui excavator. La intervenţie au fost prezente şi câte un echipaj SMURD şi unul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. AGERRES

×
Subiecte în articol: accident munca mortal valcea