x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie pe Autostrada A1 în județul Timiș, un bărbat a murit și două persoane sunt rănite

Tragedie pe Autostrada A1 în județul Timiș, un bărbat a murit și două persoane sunt rănite

14 Sep 2017   •   11:31
Tragedie pe Autostrada A1 în județul Timiș, un bărbat a murit și două persoane sunt rănite

Un accident tragic a avut loc, joi dimineață, pe autostrada A1, în judeţul Timiş. Un şofer şi-a pierdut viaţa iar pasagerul din maşina sa a fost grav rănit după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit din spate de un microbuz. 

Accidentul a avut loc la kilometrul 493, pe sensul de la Timişoara înspre Lugoj. Un microbuz de marfă, condus de un cetăţean bulgar, a lovit din spate un Volkswagen Polo în care se aflau şoferul şi un pasager. În urma impactului, şoferul din Polo a decedat pe loc iar pasagerul a fost grav rănit. 

La faţa locului intervin echipaje de la Poliţia Autostrăzi, Pompieri şi Ambulanţă. Traficul se desfăşoară cu dificultate însă nu este blocat pentru că se circulă pe banda 2. 

Potrivit pompierilor, în urma impactului au rezultat trei victime: în autoturism au fost două persoane, dintre care o victimă de sex masculin decedată, iar cealaltă victimă în stare gravă, iar în microbuz o victimă de sex masculin, de etnie bulgară, conștientă și cooperantă. 

Ambele victime au fost transportate la spital. La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, două echipaje SMURD și șapte subofițeri din cadrul Detașamentului 1 de pompieri din Timișoara și o autospecială de descarcerare din cadrul stației de pompieri Buziaș.

Sursa: pressalert.ro

×