x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un drum judeţean din Bistrița este blocat de un stâlp de electricitate doborât în urma unui accident rutier

Un drum judeţean din Bistrița este blocat de un stâlp de electricitate doborât în urma unui accident rutier

18 Aug 2018   •   10:33
Un drum judeţean din Bistrița este blocat de un stâlp de electricitate doborât în urma unui accident rutier

Circulaţia rutieră pe DJ 151 din judeţul Bistriţa-Năsăud, drum folosit adesea ca alternativă pentru cei care călătoresc de la Bistriţa spre judeţul Cluj, a fost blocată sâmbătă dimineaţă în urma unui accident rutier, care a dus la doborârea unui stâlp de electricitate din beton. 

Accidentul a avut loc în localitatea Blăjenii de Sus. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea, un şofer în vârstă de 30 ani, din Bucureşti, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în stâlp. Bărbatul a fost rănit, dar şi soţia sa, în vârstă de 28 ani, şi cei doi copii aflaţi în maşină, de 2, respectiv 7 ani. 

Victimele au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital, iar circulaţia maşinilor a fost deviată pe o stradă lăturalnică, cu excepţia vehiculelor de tonaj greu, cărora li s-a recomandat să nu folosească această rută până când echipele Electrica nu vor reuşi să mute stâlpul căzut de-a curmezişul drumului. 

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Tot sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4,30, un alt accident grav s-a produs pe DJ 171, în localitatea Dobric, unde un bărbat de 28 ani a pierdut controlul asupra maşinii pe care o conducea într-o curbă la dreapta, a părăsit carosabilul şi a lovit un cap de pod. 

În urma impactului, şoferul a fost grav rănit şi a rămas încarcerat. Un alt tânăr, de 22 ani, care se afla pe scaunul din dreapta, a fost de asemenea rănit. 

Conducătorul auto de 28 ani nu a putut fi testat pentru a se stabili dacă acesta consumase sau nu alcool, fiindu-i recoltate probe biologice. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident rutier bistriţa